Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων κλήθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας στις δύο πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε δύο σκληροτράχηλα σωματεία, όπως η Αγία Ελεούσα και η Δόξα Βύρωνος. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε 2-0, αλλά στον Βύρωνα οι παίκτες του Θανάση Ψύλλια έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα και απέδρασαν δύσκολα με την νίκη 1-0. Στο 52′ ο Βασίλης Ντατσιωνάκης τρύπωσε στα καρέ του Στράτου Βακερλή και με κεφαλιά έδωσε νίκη-χρυσάφι στην ομάδα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Όλα αυτά, κι ενώ η Δόξα πάλευε για να σκοράρει περιορίζοντας επιθετικά τους ‘ερυθρόλευκους’, αλλά χωρίς αποτέλεσμα ή τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για τους ‘Δοξίτες’, καθώς ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του εκλιπόντα Πρόεδρου του σωματείου, Διονύση Ροντογιάννη, και για αυτό τον λόγο οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ κρατήθηκε κι ενός λεπτού σιγή.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Σαμοΐλης, Τσολάκης.

Δόξα (Λουκάς Ρόππας-Δημήτρης Ζυγούρης): Βακερλής Ε., Παπαχειμώνας, Λιόνας (73′ Παρασκευόπουλος), Γκουντελίτσας, Τσακιράκης, Χαλβατζής, Καραμπίνης, Βιέννας (63′ Ντεμάι), Μαναρίτσας, Κουντού, Κάιδος (57′ Κασσιανός).

Ολυμπιακός (Θανάσης Ψύλλιας): Στουραΐτης, Δούκας, Ευαγγελάτος, Ξενάκης, Γιάκας, Σαξανίδης, Κίτσιος, Ντατσιωνάκης (64′ Κωνσταντινίδης), Δελόλμας (71′ Καμαριάρης), Μίρτσεα, Καρύδης (90′ Παπαθεοδώρου).