Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για τον Χαραυγιακό

Published

on

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στην στατιστική του ο Χαραυγιακός, ο οποίος δίχως να εντυπωσιάσει και με μόχθο επικράτησε δύσκολα 1-0 στο γήπεδο της Διάνα της Αγίας Ελεούσας. Ο αγώνας είχε μερικές σημαντικές ευκαιρίες και αρκετές δυνατές μονομαχίες σηματοδοτώντας την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Με το τρίποντο, οι ‘νερατζούρι’ παρέμειναν στο -4 από την κορυφή έχοντας 28 βαθμούς, ενώ το συγκρότημα από την Αγία Βαρβάρα συνεχίζει να παραπαίει εβρισκόμενο στην δωδέκατη θέση έχοντας 14 πόντους και αγνοώντας την νίκη από τις 24 Οκτωβρίου. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 8′ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντακόφ. Μάλιστα, ο Μπίτιλης είχε δοκάρι στο 18′ από πλάγια θέση με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Στην συνέχεια, οι ‘κυανόλευκοι’ ισορρόπησαν και στο δεύτερο μέρος έχασαν δύο κλασσικές ευκαιρίες για την ισοφάριση με Ρούσσο και Πολυκρέτη, αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Χριστοδούλου Π., Γεωργαράκος Ν., Λιαμπότης Μ.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Ντακόφ, Κατσαμπάνης, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Μητροφάνης, Ζέλο, Ζήσης (85′ Λεβέντης), Μπίτιλης (66′ λ.τρ. Βουρλούμης), Κουντουριώτης (55′ Γκίκα).

ΑΠΕ (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Πλακάς, Καζάλας (85′ Μουστάκης), Μιχελής, Βατίστας, Τσολάκογλου (75′ Χρυσούλης), Λαναράς, Κλωνάρης, Μωϋσιάδης (46′ Καρτσωνάκης), Πολυκρέτης, Ρούσσος.