Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δύσκολη νίκη για το Χαϊδάρι

Published

on

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση το Χαϊδάρι πήρε τρίποντο κορυφής κόντρα σε ένα καλό και αξιόμαχο Ήφαιστο με 1-2 στο Περιστέρι. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι άξιζαν τουλάχιστον την ισοπαλία απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο Χαϊδάρι.

Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν φάσεις για να πάρουν το προβάδισμα αλλά στο 35′ σημείωσαν ένα επικό αυτογκόλ. Σε προσπάθεια του Διαμαντή από τα αριστερά, ο Κέμπας βρήκε την μπάλα, οι Μουρκάκης, Ζαφειράτος δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Μέξης στην προσπάθεια του να διώξει έκανε το 0-1. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς κάποια άλλη ουσιαστική φάση και μπήκαμε στο συναρπαστικό δεύτερο μισό όπου ο Ήφαιστος ήταν και πάλι στην επίθεση. Η πίεση του μετουσιώθηκε σε γκολ στο 64′, όταν ο Κυριαζής με ωραίο χτύπημα φάουλ έκανε το 1-1. Το συγκρότημα του Ασπρογέρακα στεκόταν καλά, οι γηπεδούχου πίεζαν για την νίκη, όμως στο 85′ ο Καρώνιας κέρδισε πέναλτι και ο Διαμαντής ευστόχησε για το 1-2. Στο 90′ ο Καλαϊτζής έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-2 αλλά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ. Η ομάδα του Γιάννη Τάμπρατζη δεν έχει πάρει πόντο ακόμα ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι μόνοι στην κορυφή.

Ήφαιστος Περιστερίου (Γιάννης Τάμπρατζης): Κέμπας, Γιαννούλας, Σφίχτης (72′ Κεμάβορ), Μουρκάκης, Μέξης, Ζαφειράτος, Μπότης, Τζαβάρας, Καλαϊτζής, Κυριαζής, Παπαζάνι.

Χαϊδάρι (Γιώργος Ασπρογέρακας): Τριανταφύλλου, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Αρβανίτης, Πανταζόπουλος (30′ Κοτσολάκος), Ρούσα (74′ Κακαράκης), Χριστούλης (78′ Τουρκοχωρίτης), Καρώνιας, Μπατής, Διαμαντής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply