Connect with us

Uncategorized

Δύσκολη νίκη ο Περαμαικός 1-0 τον ΑΟ.Δικαίου (φωτο)

Published

on

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη, με 1-0, επί του Α.Ο.Δικαίου σημείωσε πρίν λίγο ο Περαμαικός στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική στον 9ο όμιλο.

Μέτριο το παιχνίδι που παρακολούθησαν οι περίπου200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Περάματος, και το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Παιχνίδι κέντρου με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με πάθος, και δυνατές μονομαχίες.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 40΄ ο Μπερνιδάκης, με ωραίο σούτ από πλάγια θέση.

Είχε προηγηθεί λάθος στο χώρο του κέντρου από πλευράς παιχτών του Α.Ο. Δοικαίου, με τον Χαλκιά να βρίσκει αμαρκάριστο τον σκόρερ.

Ο Α.Ο.Δικαίου, παρουσίασε ,καλή εικόνα, όμως για ακόμη μια φορά της έλειπε η ουσία.

Στην πιο καλή της φάσης, απείλησε με την ισοφάριση στο 63΄λ όταν γυριστή κεφαλιά του Σκαλέρη, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μώττος.

 

Καλύτεροι των νικητών οι Σιδέρης, Μπερνιδάκης, Μώττος, Κονέ, από την ομάδα της Κώ οι Χατζηφούντας Χ., Μποιλής Μ., Χατζηβασίλης, Μυλωνάς

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μακρή ( Αργολίδας)

 

Αρκετές οι επώνυμες παρουσίες στο γήπεδο του Περάματος.

 

Διακρίναμε τον Νίκο Βαμβακούλα, τον προπονητή του Ιωνικού τον Νίκο Φρούσσο, τον προπονητή του Κερατσινίου τον Κώστα Κλείσαρη, μαζί με τον Μιχάλη Αραούζο, τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ατρόμητου , Δημ.Τζανετουλάκο, τον άλλοτε πρόεδρο των διαιτητών Πειραιά, Γιάννη Σπάθα, με τον γιό του Βασίλη, τον γνωστό Βραζιλιάνο επιθετικό του Χαραυγιακού τον Φοντούλα Μόνγκα(παρέα με τον φίλο του ποδοσφαιριστή Φονσέκα.

 

ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μώττος, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης,Ρούσσος, Βασιλικής, Κονέ ( 70΄ Σαμαράς), Ανδριανόπουλος( 81΄Λαπατάς), Μπερνιδάκης, Σιδέρης, Ντούλιας( 42΄ λ.τρ Ιατρού)

ΑΟ. ΔΙΚΑΙΟΥ:Τσαραπετσάνης, Χατζηφούντας Χ., Πανόπουλος, Γκουντελίτσας, Σοτίρι, Μποιλής Μ., Χατζηβασίλης, Μυλωνάς, Σκαλέρης( 75΄ Πής), Χούσι, Χατζησουλειμάν(60΄ Χατζηφούντας Μ.)

 

Π.ΝΤΑΛ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply