Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σβηστά το Ηράκλειο 2-0 το Καματερό

Published

on

Ιδανικά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα η Α.Ε. Ηρακλείου η οποία επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟ Καματερό τερματίζοντας στην κορυφή της κατάταξης έχοντας αρκετή διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου, παρότι παρατάχθηκε σε ακόμη ένα ματς με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του απέδειξε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό σύνολο το οποίο διαθέτει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν το ματς έχοντας δυο δοκάρια με τους Κουνάδη (67′) και Μπούγια (75′) ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι έχοντας την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια με το μέρος τους. Μάλιστα, στο 4′ ο Γιώρας λίγο έλειψε να βάλει το γκολ της χρονιάς αφού επιχείρησε το βολέ, ο Μποζίκης δεν υπολόγισε καλά τη μπάλα η οποία βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο β’ μέρος οι παίκτες του Κώστα Ψυρόπουλου εξακολουθούσαν και πίεζαν τους νερατζούρι σε όλο το γήπεδο.Η πίεση τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 61′ με τον Χισό με ωραία κεφαλιά να γράφει το 1-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78′ το αυτογκόλ του Κλωνάρη με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του μετά το σουτ που επιχείρησε ο Αλεξίου.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος)Γιώρας, Ρουμελιώτης, Βασίλογλου, Μέρτκολα, Τριανταφύλλου, Καλημέρης, Μπράχο (46′ Αλεξίου), Μητροφάνης (46′ Τζανέτος), Καλιαμπάκας, Λαναράς (65′ Λαζανάς), Χίσο.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νικος Κουνάδης) Μποζίκης, Παπαϊωάννου, Αρβανιτάκης (14′ Βασιλείου), Γαλανός, Λιόνας, Κλωνάρης, Παναγιωτόπουλος (69′ Δαυίδ(86′ λ.τρ. Κατσούλας), Μπούγιας, Σπυρόπουλος Π., Σπυρόπουλος Χ., Κουναδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply