Connect with us

stoplekto

Δύσκολη πρόκριση η ΑΕ Περάματος 3-2 τη Δόξα Πειραιά με ανατροπή

Published

on

Στην επανάληψη η ΑΕ Περάματος «ίδρωσε» για να αποκλείσει τη Δόξα Πειραιά, όπου τελικά επικράτησε με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος έκλεισαν καλά την «Ένωση» και με φαρμακερές αντεπιθέσεις απειλούσαν. Σε μία από αυτές στο 23′ ο Καλογερόπουλος με μία έξοχη ατομική ενέργεια και ένα φοβερό τελείωμα άνοιξε το σκορ για τη Δόξα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν περισσότερο και μέσα σε ένα τέταρτο ανέτρεψαν το σκορ σε 3-1 με δυο γκολ του Μονέ(77, 79′) και ένα του Α. Παπακαλοδούκα(62′). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 89′ με κεφαλιά του Κάρλε. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Μονέ(73′).

Άριστος ο διαιτητής Α. Παπανδριόπουλος.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Γασπαρινάτος, Μικρούλης(83′ Σταγάκης), Παπακαλοδούκας Π., Πατέστος, Κουτσογιαννόπουλος, Νίκο, Κωνσταντακόπουλος, Νυφταράγκο(46′ Μπαριάμογλου), Μονέ, Φωτεινάκης, Παπακαλοδούκας Α.(85′ Σιάνος).

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κωνσταντινίδης, Σορώτος, Παπαϊωάννου Δ., Κάρλες, Παπαϊωάννου Ι., Βεκρής, Καλογερόπουλος(46′ Νομικός), Παναγιωτάκης(74′ Γκιόκα), Παγιαζήτης, Πικραμένος(79′ Μωυσιάδης), Τζώρτζης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply