Connect with us

stoplekto

Δύσκολο πέρασμα Αθηναϊκού από τα Βριλήσσια

Published

on

Μπορεί τα Βριλήσσια να παρουσίασαν άκρως ανταγωνιστική εικόνα, όμως ο Αθηναϊκός πήρε νέα νίκη έστω και με δυσκολία εκτός έδρας και δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Οι ‘κυανόλευκοι’ μπήκαν δυνατά και μόλις στο 2′ ο Σταύρακας άνοιξε το σκορ με πλασέ εντός περιοχής. Οι ‘Λόρδοι’ δεν τα παράτησαν και απάντησαν άμεσα. Συγκεκριμένα στο 8′, ο Μοροσάνου πραγματοποίησε μια πολύ καλή κεφαλιά από σέντρα του Παριανού και ισοφάρισε άμεσα. Στην συνέχεια υπήρξε ισορροπία στην αναμέτρηση, ενώ με την είσοδο του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι βγήκαν με αξιώσεις απέναντι από τον καλό Λιάπα. Τελικά, οι ‘ερυθροκίτρινοι’ πήραν το σπουδαίο διπλό στο 75′ χάρις το κοντινό πλασέ του Κιουτάκ έπειτα από κεφαλιά του Μοροσάνου στο δοκάρι σε φάουλ του Τσίτσα.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Ν., Γρίμμας Μ., Καλογερόπουλος Ι.

Βριλήσσια: Χατζηφόρος, Κυρκιλής, Δημητρέλος, Μπαντούνας, Γκρέκος, Σαμιώτης, Σταυρακάκης (79′ Παπαδόπουλος), Μάρκου (79′ Γκύζης), Σταύρακας, Κατσιμίχας, Μακρυπίδης (84′ Κόνιαρης).

Αθηναϊκός: Λιάπας, Λάιος (57′ Γιακουμέλος), Κίλιας, Μαραγκός, Καμπάκος, Μοροσάνου, Ζαφειράτος, Σούλας (64′ Τσίτσας), Τσατσούλης, Παριανός (79′ Νίκας), Κιούτακ.