Connect with us

5ος Όμιλος

“Δώρο” γενεθλίων στο Νίκο Παντέλη

Published

on

Την «παράδοση» από τη περίοδο 2009-2010 συνεχίζει η Καλλιθέα επιτυγχάνοντας το 3 στα 3 στην έναρξη του πρωταθλήματος, όταν και τότε αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική (Football League 2). Συγκεκριμένα στις 13 Σεπτεμβρίου 2009 είχε επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 1-0 του Αίαντα Σαλαμίνας, στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 είχε επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 2-1 του Χαϊδαρίου και στις 27 Σεπτεμβρίου 2009 είχε επικρατήσει εντός έδρας με σκορ 2-0 της Ζακύνθου.

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για την Καλλιθέα, ύστερα από το χθεσινό επιτυχημένο αποτέλεσμα, με την εντός έδρας επικράτηση με σκορ 4-0 επί του Ερμή Κορυδαλλού.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Τζιτζιφιών και το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία.

Δώρο γενεθλίων αποτέλεσε η χθεσινή νίκη στον Νίκο Παντέλη, την οποία οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν στον προπονητή τους και του επιφύλαξαν και μία έκπληξη μετά τη λήξη της αναμέτρησης, όπου έκοψαν τη τούρτα γενεθλίων, του τραγούδησαν για τα χρόνια πολλά και του ευχήθηκαν.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους μας που έδωσαν το παρόν στην αναμέτρηση και δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα με τα τραγούδια και τα συνθήματα τους και τους θέλει δίπλα της, ώστε με την παρουσία τους να συμβάλλουν στη πορεία της ομάδας.