Connect with us

Γ Εθνική

Δώστε του τον τίτλο! Ξέφυγε κι άλλο ο Πανιώνιος, 4-0 τον Αγιο Νικόλαο

Published

on

Την επιβλητική νίκη με 4-0 απέναντι στον Άγιο Νικόλαο πήρε ο Πανιώνιος, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την άνοδο στην Superleague 2.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος ανέβασε την διαφορά του στο +12 από τον δεύτερο Εθνικό και συνεχίζει απτόητος την φετινή του εξαιρετικη πορεία.

Οι κυανέρυθροι ήταν πολύ καλύτεροι από την ομάδα της Κρήτης και χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν στην επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε ο Γεμιστός με κεφαλιά στο 6ο λεπτό, μετά από σέντρα του Καλάγια και εν συνεχεία ο έμπειρος επιθετικός του Πανιωνίου έδωσε δύο ασιστ.

Αρχικά, στο 51′ γύρισε την μπαλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Στούπη να σκοράρει με δυνατό πλασέ στη κίνηση και στο 54′ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μπουρλάκη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ με το αριστερό και να κάνει το 3-0.

Το τελικό 4-0 έγραψε ξανά ο Μπουρλάκης με ωραίο συρτο σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Γιαγκιόζη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Σκαφίδας, Χοτζάλι, Διονέλλης (70΄ Πουλάκης), Καλύβας (61΄ λ.τ. Ποτουρίδης), Γεμιστός (61΄ Ιγνατίδης), Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης, Στούπης, Γροντής, Καλάγια (70΄ Ξυγκόρος).

ΑΟΑΝ : Γαγκιόζης, Μουστάκης, Τσανάι, Δολαψάκης, Πλουσής (80΄ Τσιλεδάκης), Μαρινάκης (58΄ Φουκαράκης), Καμαρά, Πύλιος, Νοκάι (58΄ Κατσικοκέρης), Σένκα (69΄ Μαρκάκης), Αποστολόπουλος (69΄ Μαρτσάκης).

Πηγή: Panionianea