Connect with us

stoplekto

Δ. Βουτσινάς: «Όλοι γνωρίζουν το ήθος μου »

Published

on

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν προχθές στον αγώνα  της ΑΕ Αίγινας με την Αρμενική , ο προπονητής της Δημήτρης Βουτσινάς μας δήλωσε τα παρακάτω :

«Ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς γνωρίζει τη συμπεριφορά και το ήθος μου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι . Για το συγκεκριμένο γεγονός  να πιάσω από τον λαιμό τον ποδοσφαιριστή της Αρμενικής Αθανασίου ήταν μια κίνηση της στιγμής  και αφού πρώτα προκλήθηκα με ακατανόμαστες φράσεις για τα ιερά και τα όσια μου, ενώ με απείλησε ότι θα με βρει και θα με κτυπήσει στην καφετέρια που συχνάζουμε στη Σπάθα. Ζητάω συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της ομάδας μας , αλλά προκλήθηκα. Το είπα στο ημίχρονο στον διαιτητή Ντινιωτάκη που μου είπε ότι δεν άκουσε τον παίκτη να με βρίζει , αλλά δεν μπορεί να πήγα προς το μέρος του στα καλά καθούμενα . Θα έπρεπε όμως να με αποβάλει αφού με είδε. Δεν προκάλεσα άλλη στιγμή . Επικαλούμαι την μαρτυρία του βοηθού Κοντιζά και του παρατηρητή Δήμητσα,  Στο τέλος του αγώνα μου επιτέθηκαν ο αδελφός του Αθανασίου μαζί έναν άλλο.»

  • Από την πλευρά της διοίκησης ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕ Αίγινας Γιάννης Τσαπέκος τόνισε:

«Για όλα ευθύνεται ο ποδοσφαιριστής  Αθανασίου που έβριζε συνέχεια με την ανοχή του Ντινιωτάκη που δεν του έκανε ούτε παρατήρηση ούτε γι’ αυτά που έλεγε , αλλά ούτε για τον επικίνδυνο τρόπο που αγωνιζόταν . Τραυματίας βγήκε από μαρκάρισμα του ο Πασχάλης  Και θα μείνει τουλάχιστον για 15 – 20 μέρες έξω .. και το σημαντικότερο .Ο  Ντινιωτάκης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι ζήτησε συγνώμη  από τον Τζιώτη και  του είπε ότι δεν το έδωσε επειδή παίζετε με τους τελευταίους…Έλεος. Του είπε ο 2ος βοηθός  ότι έγινε η παράβαση στο 70ο αλλά αυτός τον αγνόησε ………