Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δ. Γιαννακόπουλος : « Αποχωρώ αηδιασμένος από το Πειραϊκό ποδόσφαιρο »

Published

on

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράαση ανακοίνωσε ο ποδοσφαιριστής της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την αποβολή του στον αγώνα με τη Νίκη Ρέντη .

Με επιστολή του αναφέρει αναλυτικά:

«Μετά από μια διαδρομή 18 ετών στα Πειραϊκά γήπεδα μετά από 3 χιαστούς και πόσους άλλους τραυματισμούς που έχω υποστεί για ότι αγαπώ θυσίες σε χρόνο,  χρήμα προσωπική ζωή έφτασε η ώρα να αποχωρήσω..’Όχι όπως ονειρεύτηκα όχι όπως περίμενα αλλά αηδιασμένος από αυτό που λέγεται Πειραϊκό ποδόσφαιρο.. κύριοι είναι απλά ένα παιχνίδι. Δεν μπορεί ο καθένας από θύμα να βαφτίζεται θύτης..Διότι κάποιος δεν άκουσε καλά..Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ποιος είμαι και τι έχω και αν έχω προσφέρει..στην ζωή μ είμαι ντόμπρος και αληθινός .δεν θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά η ασυδοσία και η αισχρότητα όπως και η επιλεκτική όραση και ακοή δεν είναι σωστά..σε λίγο καιρό θα μείνετε να παίζετε μόνοι σας. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όταν μιλάτε για Πειραιά όλοι τον απαξιώνουν; Αναρωτηθήκατε ποτέ τι θυσίες κάνει ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής; Και αν όχι κάντε το όσο είναι νωρίς. Πάρτε μέτρα σώστε το ποδόσφαιρο βοηθήστε το είναι υγεία. Σήμερα και ενώ βγήκα μόνος μου από τον αγωνιστικό χώρο διότι αηδίασα από τους τσαμπουκάδες και τους δήθεν άντρες και τους δήθεν γενικά έδωσα το χέρι μου στον βοηθό αηδιασμένος από συμπεριφορές , αηδιασμένος από όλα.

.Σκέφτηκα μου αξίζει μα παίζω να με βρίζουν να χτυπάω να χάνω χρόνο χρήμα να θυσιάζω την ψυχική κ σωματική μου  υγεία γιατί.. Επίσης φαίνεται στο dvd ότι βγαίνω μόνος ότι του δίνω το χέρι..και αν όπως λέει έβρισα γιατί  δεν σήκωσε το σημαιάκι να πάρω κόκκινη και περίμενε η το θυμήθηκε μετά

Βγάζοντας λοιπόν την μπλούζα μου και βγαίνοντας μόνος μου  έβγαλα από πάνω μου  το ποδόσφαιρο που τόσο αγάπησα. Βγάζοντας την μπλούζα μ άφησα πίσω μου όλα τα χρόνια όλες τις στιγμές χαρές κυρίως λύπες που έζησα από το ποδόσφαιρο. Μου  πέρασε από το μυαλό η εικόνα μου  παιδάκι ακόμα να κάνω με το ποδήλατο μου  χιλιόμετρα για να πάω να κάνω προπόνηση σε ένα γήπεδο με χαλίκι. Μου πέρασε από το μυαλό μου  η πρώτη μου  συμμετοχή. Μου πέρασαν από το μυαλό μου άνθρωποι που έχουν φύγει για αυτό που λέγεται  ποδόσφαιρο. Όπως ο αείμνηστος Παραγιός πριν χρόνια στο γήπεδο του Ρέντη που ξεψύχησε στα χέρια μας όπως ο Γιώργος ο Ξηράκης που πέθανε για τον Ερμή του .Μου  πέρασαν από το μυαλό μου όλοι οι φίλοι που έχω κάνει μέσα από το ποδόσφαιρο. Βγάζοντας την φανέλα και βγαίνοντας αηδιασμένος από το γήπεδο έβγαλα όλα αυτά.  Είμαι ο Δημήτρης και όσοι με ξέρουν ,ξέρουν τι παιδί είμαι. Εμένα δεν με αγγίζει η οποία τιμωρία. Τιμωρώντας εμένα τιμωρείτε το ποδόσφαιρο τον ρομαντισμό το παίζω για το παιχνίδι.. κύριοι ρίξτε μου όχι μια αλλά 100αγωνιστικές.Δεν με αγγίζει πραγματικά. Δημιουργήσατε την αμφιβολία μέσα μου  για το αν άξιζαν όλες αυτές οι θυσίες μου .Και αυτό είναι το χειρότερο..ΥΓ..ακόμα και για τον Πάπα  που έχει το αλάθητο το αμφισβητούμε..πόσο μάλλον για κάποιον που κρατά ένα σημαιάκι η μία σφυρίχτρα…τα λάθη τα θεωρώ ανθρώπινα.. Λυπάμαι όμως πολύ γιατί εγω θα κοιμηθώ με την συνείδηση μου  καθαρή. καληνύχτα Πειραιά μου καληνύχτα ποδόσφαιρο»