Connect with us

slideshow

Δ’ Εθνική: Aπίστευτα πράγματα!!

Και νέες αλλαγές κάνει η Επιτροπή Πρωταθλήματος – Σε 10 ομίλους το νέο πρωτάθλημα; – Μικροί θα λογίζονται οι γεννηθέντες μέχρι και το 1993..

Published

on

Του Παν. Νταλάκου

Kαι νέα δεδομένα φαίνεται ότι υπάρχουν για το προσεχές πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, αφού τα όσα αποφασίσθηκαν στην πρόσφατη Γ.Σ της ΕΠΟ, και τα οποία έκαναν πάταγο στο χώρο, φαίνεται ότι δεν είναι τα οριστικά, που θα απασχολήσουν τον χώρο.

Η περιβόητη Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, της οποίας ηγείται ο Βαγγέλης Τοπολιάτης είναι έτοιμη να ανακοινώσει δύο απίστευτες ακόμη εξελίξεις.

Έτσι αν και αρχικά όλα έδειχνα ότι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 8 ομίλους, πλέον τα νέα δεδομένα μιλούν για πρωτάθλημα 10 ομίλων.

Τώρα πόσες ομάδες θα έχει κάθε όμιλος αυτό είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, αφού ναι με για το νέο πρωτάθλημα υπολογίζονται κάπου 125 ομάδες, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, τουλάχιστον 12-με 15 ομάδες δεν πρόκειται αν δηλώσουν συμμετοχή .

Οι λόγοι που οδηγούν την Επιτροπή στον καταρτισμό 10 ομίλων κυριολεκτικά είναι ένα μυστήριο.

Πάντως η τελική απόφαση από το Δ.Σ της ΕΠΟ για αυτό το θέμα θα ληφθεί στα μέσα του Αυγούστου, όταν και θα υπάρξει Δ.Σ της ΕΠΟ.

Όμως όπως είναι δυνατόν να ψηφίζεται πρωτάθλημα σε 8 ομίλους, στις 25 Ιουλίου, και μέσα σε λίγες ημέρες να πηγαίνουμε σε 10 ομίλους είναι μια απίστευτη κατάσταση που, δείχνει προχειρότητα, -όπως άλλωστε αντιμετωπίζει η Δ΄ Εθνική όλα αυτά τα χρόνια.

«Μικραίνουν» οι μικροί

Εν τω μεταξύ απίστευτη εξέλιξη που σίγουρα θα δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε αρκετές ομάδες, είναι αυτή που θα ανακοινώσει η Επιτροπή.

Συγκεκριμένα στην προσεχή σεζόν μικροί θα θεωρούνταν οι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί μέχρι και την 1/1/1992, ωστόσο , αυτό όλα δείχνουν ότι η μαγική Επιτροπή θα το αλλάξει.

Έτσι στο προσεχές πρωτάθλημα οι ομάδες θα είναι υποχρεωμένες να έχουν στις τάξεις τους 3 μικρούς γεννηθέντες όμως μέχρι την 1/1/ 1993 και μετά.

Επίσης όπως έγινε γνωστό οι ομάδες θα μπορούν αν δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι τις 20 Αυγούστου, ενώ η προκήρυξη που θα κυκλοφορήσει ως συνήθως θα είναι ελλειπής..

Και αυτό γιατί δεν θα αναφέρεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος που θα πάρουν τα σωματεία στα χέρια τους( πόσες ομάδες θα κερδίζουν άνοδο, και πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται.

Αυτά τα σχετικιά θα γίνουν γνωστά με συμπληρωματικήξ προκήρυξη μετά τις εκλογές της ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώμβριο.

Μιλάμε δηλαδή για αστεία κατάσταση

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply