Connect with us

slideshow

Είπε “αντίο” ο Εθνικός – Ήττα με 4-3 από Αιολικό

Published

on

Ένας ψυχωμένος Αιολικός επικράτησε με 4-3 του Εθνικού στο Μοσχάτο και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η ομάδα του Πειραιά είχε την ατυχία να δεχθεί τέρμα από τα αποδυτήρια ( με τον Λάλα στο 1’ να σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Μιχαλάκη για το 0-1) και παρά το γεγονός ότι για ένα δεκάλεπτο προσπάθησε να αντιδράσει (13΄-23) χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες με τους Σούφλα (12′ )Λύγκο(22΄ ), τον Σκαφτούρο(23΄ ),βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-2 καθώς στο 28΄ με ένα συρτό σουτ του Σεραφίγγου, που έφυγε στην κόντρα από αμφισβητούμενη θέση οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, δύο λεπτά αργότερα ο Εθνικός είχε δοκάρι σε βολίδα του Σούφλα.

 

Στο 48΄ με ένα ασύλληπτο σουτ του Άκη Μιχαλάκη από τα 35 μέτρα τον σκορ εκτοξεύτηκε στο 0-3. Οι Πειραιώτες αντέδρασαν γρήγορα και στο 52’ μείωσαν με δυνατό σουτ του Παυλάκη σε 1-3, αλλά στο 60΄ κορυφαίος της αναμέτρησης Μιχαλάκης , με εκπληκτική ατομική ενέργεια εξέθεσε όλη την άμυνα του Εθνικού πραγματοποιόντας το 1-4.

Στο 63΄ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σταφσουλάι, με τον Σούφλα να ευστοχεί και να μειώνει σε 2-4, ενώ στο 87΄ ο Λύγκος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 3-4, κάνοντας τα τελευταία λεπτά δραματικά, και τον γκολκίπερ του Αιολικού τον Γόμο να κάνει απίστευτη απόκρουση στο 90΄ σε γέμισα του Μανουηλίδη,. κι ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα

Να σημειωθεί ότι από το 83΄ ο Αιολικός αγνίσθηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Διονυσάτου.

Με λάθη η διαιτησία του Μάλαμα

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Σπήλιος, Μαριόλης (46΄Σταφσουλάι),Σύρος (53΄ Γκορόγιας), Γερόλυμος, Σαμιώτης, Σούφλας, Μανουλίδης, Παυλάκης, Λύγκος, Σκαφτούρος (68΄Παυλόπουλος)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Μουτζούρης, Μπαράκης, Καπταγιάννης, Γκιάτα, Καδής, Διονυσάτος Σ., Μιχαλάκης (70΄λ.τ. Μαλακός), Σαμπάνης (81΄Τρύφων), Λαλάς (74΄ Συβρής), Σεραφίγγος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply