Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Είπε και ευχαριστώ… στο τέλος ο Πειραϊκός 1-1 στα χασομέρια με Φαληρικό

Published

on

Πειραϊκός και Φαληρικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, με τους γηπεδούχους να τα έχουν με την ατυχία τους καθώς δεν κατάφεραν να κάνουν γκολ τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν στο ματς, αλλά μόνο να “σώσουν” τον πόντο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο 44’ σε ανατροπή του  Μπατζάκα ο Βλαχογιάννης εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι πάνω στον Βεντούρη χάνοντας την ευκαιρία να προηγηθεί η ομάδα του.

Στο 51’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Xajdini (0-1) και λίγα λεπτά αργότερα σουτ του Ορφανού και κεφαλιά του Σοκορέλη σταμάτησαν στα δοκάρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Το χρυσό τέρμα της ισοφάρισης ήρθε στα «χασομέρια» του αγώνα από κεφαλιά του Σοκορέλη (1-1)

Διαιτητής ήταν ο Μπαλαχούτης.

Πειραϊκός: Νταφτιάν, Καλλίνικος, Βερσάκης(66’ Φαφαλιός), Παπαδημητρίου (82’ Σιβιλιάς), Βαμβακάς, Παπαδόπουλος Σ., Ορφανός, Σοκορέλης , Μπατζάκας (66’Πουτσελάς), Βλαχογιάννης, Βαφίνης (61’ Κοσμάς).

Φαληρικός: Βεντούρης, Χίντα, Παπαδόπουλος, Shishkov, Γκέγκα, Πουλής(72’ Κίτσος), Xajdini(82’ Δεσύπρης), Γκίλλας, Τόσκα(89’Καλούδης), Πατρινόπουλος, Παλληκαράς(89’Κανελλόπουλος).