Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Είχε διαφορετική άποψη ο Μάκρας

Published

on

Εδώ και λίγες εβδομάδες αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Κόντρα στην Ένωση Βοτανικού επέστρεψε, σκόραρε δις και οδήγησε τον Ήφαιστο Περιστερίου σε εντός έδρας νίκη 2-1 με ανατροπή. Ο λόγος για τον Λευτέρη Μάκρα, τον πολυθεσίτη άσο που εκτέλεσε το αξιόμαχο σύνολο του Μάκη Ντέτσικα στο Περιστέρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6′ με εντυπωσιακό φάουλ του Σκεύη από τα 30 μέτρα περίπου, όμως στο 28′ ο Μάκρας με κεφαλιά αξιοποίησε το φάουλ του Ρόππα για το 1-1 του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ‘ερυθρόλευκοι’ πήραν τρίτη νίκη στην σειρά χάρις το νέο τέρμα του Μάκρα στο 65′ με κεφαλιά, ενώ στο 88′ είχαν δοκάρι με τον Σκορδαλιό στο ντεμπούτο του. Έτσι, το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού είναι προσωρινά πέμπτο έχοντας 12 πόντους, αντίθετα η Ένωση βρίσκεται χαμηλά, 13η, έχοντας 4 βαθμούς.

Διαιτητές: Περράκης Κ., Μπατζιόπουλος Σ., Ρεσίτης Σ.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Ζωντός, Γιαννούλας, Σφίχτης (60′ Μπουλούκος), Μουρκάκης, Μάκρας, Ζήκος, Παπαγεωργίου (46′ Καλαϊτζής), Τζαβάρας (80′ Σκορδαλιός), Ζαφειράτος, Παπαγιάννη, Ρόππας.

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Ντόνι, Χαμουρίδης, Λίτσο (46′ Φιλόπουλος), Ντάμας, Κατσούδας, Μηνασιάν, Καπέλης, Ελ-Ράντι, Σκεύης, Ντιντίφας (82′ Λαθύρης).