Connect with us

Uncategorized

Είχε Μήτρογλου και πέρασε από τη “πλατεία”!

Δύο τέρματα ο Μήτρογλου..

Published

on

Με εκτελεστή τον Κώστα Μήτρογλου που «πετούσε φωτιές» στη Νέα Σμύρνη και σκόραρε δύο φορές ο Ατρόμητος πέρασε απο την κυανέρυθρη έδρα πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο διπλό (1-2).

 

 

Ο Πανιώνιος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες, όμως δεν βρήκε τρόπο να πετύχει γκολ, παρά μόνο όταν ήταν πολύ αργά.

 

 

Το πρωτο γκολ της αναμετρησης στο 29′, όταν ο Δημούτσος βρήκε με τακουνάκι τον Μήτρογλου μέσα στην περιοχή που με πλασέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σιδεράκη για το 1-0.

 

 

Ο Μήτρογλου στο 67′ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Σάμαρη, πέρασε τον Πιερ και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σιδεράκη για το 2-0.

 

Το μοναδικό που κατάφεραν τελικά οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Ντιμπαλά στο 80′. Ο Πανιώνιος «πλήρωσε» τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως με τον Κούτσι.

 

 

Μετά το σφύριγμα της λήξης, αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας Σιδεράκης.

 

 

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κούρντι, Σιόβας, Γουνδουλάκης (46’ Μενδρινός), Ρόβας (68’ Ντιμπαλά), Πιερ (90’ Αμπντουλάγιεφ), Σάμαρης, Κούτσι, Ρόκας, Σκέμπρι.

 

Στον πάγκο: Πόγκασιτς, Αναστασόπουλος, Κούλουχέρης, Αντούνες.

 

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος (81’ Νάστος), Μπρίτο (72’ Επστάιν), Γιαννούλης, Σφακιανάκης, Δημούτσος, Μήτρογλου, Ζουέλα (58’ Ιγκλέσιας).

 

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Αναστασάκος, Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης.

 

Διαιτητής: Θάνος

 

Βοηθοί: Τάτσης, Φραγκιαδάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply