Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Είχε πράγματι Αγία η Αγία Ελεούσα (φώτο)

Νίκησε στις καθυστερήσεις τον Αστέρα 2004

Published

on

Νίκησε το άγχος της πρεμιέρας και της νεοφώτιστης ομάδας η Αγία Ελεούσα που πήρε το παιχνίδι με τον Αστέρα 2004 στις καθυστερήσεις με σκορ 2-1.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η γηπεδούχος ομάδα έδειξε τσαγανό και κατάφερε να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν με λίγη προσοχή να είχαν φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Το παιχνίδι πήρε φωτιά στις καθυστερήσεις όπου σημειώθηκαν γκολ και αποβολή.

Στο 10΄ο Βομβάνα έπιασε σουτ έξω από την περιοχή και υποχρέωσε τον Γαλανάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 27΄έγινε το 0-1 σε μια φάση που δεν προμήνυε τίποτα. Ο επόπτης Λυμπερόπουλος σήκωσε οφσάιτ παίκτη του Αστέρα αλλά ο διαιτητής Χαλδαίος δεν σφύριξε τη φάση. Οι αμυντικοί της Αγίας Ελεούσας έμειναν στην υπόδειξη του επόπτη και έξω από την περιοχή έπιασαν την μπάλα για να εκτελέσουν το οφσάιτ. Ο διαιτητής όμως έδειξε φάουλ υπέρ του Αστέρα για το πιάσιμο της μπάλας με το χέρι και ο ARDIT με απευθείαε εκτέλεση έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του και παράλληλα ξεσήκωσε πλήθος διαμαρτυριών από την κατάμεστη εξέδρα με αποδέκτη τον διαιτητή.

Στο 39΄ο Ρούσσος δεν εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση μέσα στην περιοχή του Αστέρα για να ισοφαρίσει.

Στο 41΄και πάλι ο Ρούσσος υποχρέωσε τον Γαλανάκη να πέσει στα πόδια του για να αποσοβήσει το γκολ

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49΄ο Παπαδάτος νικήθηκε από τον Βλαχόπουλο και δεν έκανε το 0-2.

Στο 62΄με κεφαλιά ο Ρούσσος ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1.

Στο 82΄υποδείχτηκε λανθασμένα οφσάιτ ο Μισούρας που θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στον Αστέρα.

Και το παιχνίδι έφτασε στις καθυστερήσεις όπου πήρε φωτιά. Ο Ρούσσος με πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα του, ο Κουμεντάκος αποβλήθηκε με κόκκινη για εξύβριση (είχε δει και κίτρινη κάρτα)και ο Γαλανάκης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στα γκολπόστ από αμυντικό καθώς ο Αστέρας 2004 είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.

Σχολαστική πολύ η διαιτησία του Χαλδαίου με βοηθούς τους Γούναρη και Λυμπερόπουλο

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Βλαχόπουλος, Μισούρας, Κοκολάκης (62΄Σαρλάς), Αρσενίδης, Κουμεντάκος, DAFFE, Κακαβάς, Ντατσιονάκης( 46΄Καρασμάνογλου), Βομβάνα, Χαλιβελάκης (58΄Σπυρόπουλος), Ρούσσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004: Γαλανάκης, Σούλας (84΄Ψαραδέλης), Κρανίδης, Γκόβολιας, Βασιλάκης, Σκούρας, Γιαννουλάκης, Παπαδάτος (63΄Βιτζηλαίος), Μάργα (46΄Ζουμπουρλής), Πρασσάς, ARDIT.

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply