Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Είχε τον Άγιο..και “φουσκωτούς” ο Ιερόθεος …

Published

on

Την τύχη του για την παραμονή στην κατηγορία θα διεκδικήσει σε αγώνα κατάταξης ο Άγιος Ιερόθεος καθώς επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής του Πανερυθραϊκού με 2-0 αλλά ταυτόχρονα  ηττήθηκε και ο Παπάγος με το ίδιο σκορ από τον Χολαργό.

Η ομάδα του Ανδρέα Ματζούνη άνοιξε το σκορ στο 46’ με τον Δράκο και πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-0 στο 88’ με πέναλτι του Αβίντογλου. Στο 90’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημάδεψε το δοκάρι του Μολφέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Πανερυθραϊκού καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας πριν την έναρξη του αγώνα με εισβολή «άγνωστων ατόμων» στα αποδυτήρια του συλλόγου που απειλούσαν και εξύβριζαν την αποστολή λέγοντας χαρακτηριστικά « αν δεν χάσετε δεν φεύγετε». Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά χωρίς παρατράγουδα…όπως αναφέρουν οι φιλοξενούμενοι

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους επικαλούνται άγνοια για το περιστατικό και ισχυρίζονται ότι η φιλοξενία  ήταν άριστη.

Διαιτητής ο Κοσκίδης, με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Σαμοϊλη

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρούσσος, Οικονόμου, Μπακογεώργος, Ζαχαρόπουλος, Νόκας, Λαγκαδινός Γ., Νιζάμης (80′ Ζαχαρόπουλος), Δράκος, Φουντούκης (46′ Σταυριανός), Καραμίντζας (75′ Τζωρτζάτος), Αβίντογλου

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Μίκος, Γκρίτζας, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής (46′ Σίψας), Αντιόλ, Αναγνώστης (46′ Παπαδημητρίου), Παπαθανασίου, Αντωνιάδης, Σπυρόπουλος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply