Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Είχε Τσέλα και Τσεβά ο Ολυμπιακός

Published

on

Έχοντας σε τρελά κέφια τους Τσέλα και Τσεβά ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου επικράτησε στον Γέρακα 4-2 του Νικηφόρου που αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και στο 12’ ευτύχησαν να προηγηθούν με πλασέ του Χαρικιόπουλου, δυο λεπτά αργότερα ο Δούβος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (αουτ). Στο 17’ το Μπογιάτι ισοφάρισε με τον δαιμόνιο Τσέλα σε 1-1 και στο 30’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και το κατάφεραν νωρίς στο 47’ με πλασέ του Μάρτζελου (2-2), σκορ που δεν έμεινε για πολύ καθώς ο Τσεβάς είχε «κέφια» και με δυο προσωπικά του τέρματα στο 52’ και 76’ διαμόρφωσε το τελικό 2-4 που έφερε την ομάδα του Αγίου Στεφάνου στην δεύτερη θέση της κατάταξης.

Διαιτητής ήταν ο Γαλάνης με βοηθούς τους Τζαφόλια και Χριστοδούλου

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Καταραχιάς, Καννελόπουλος, Ρίζος, Μωυσιάδης, Αποστολόπουλος, Μάρτζελος, Χαρικιόπουλος, Τσιαμπάς (83′ Παυλδης), Δούβος, Κεγιαδάκης (76′ Τσαγκαράτος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Λαζαρίδης (80′ Νικολόπουλος), Μπασόλι, Ιωσήπου, Ντεντόπουλος, Ρόμπολας, Τσέλας, Κατσούγκρης, Καραχάλιος Παν., Καραχάλιος Αλ. (80′ Μακρής), Τσεβάς Κ. (76′ Ντραγκότι)