Connect with us

stoplekto

«Εβρεξε» γκολ στο ΠΟΨ – Ατταλος Ν.Φ.

Published

on

Ενα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και μάλλον του διημέρου πραγματοποιήθηκε στο Κάτω Χαλάνδρι, όπου ο ΠΟΨ και ο Ατταλος έμειναν στο χορταστικό 3-3. Ο αγώνας ήταν ένας «τελικός» για τις δυο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή στο δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. Μετά από 22 αγωνιστικές, το Ψυχικό αριθμεί 19π. στην 13η θέση, ενώ το συγκρότημα της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται στη ζώνη έχοντας 15π. στην 15η, τρεις πίσω από τον 14ο Νεοπεντελικό.

Στην εικόνα του αγώνα, ο Τουμάσης άνοιξε το σκορ στο 9’ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, όμως στο 22’ ο Σούλα ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 34’ ο Φέκας είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο ρυθμός δεν έλεγε να… κοπάσει και στο 43’ ο Κοτσώνης αξιοποίησε με κεφαλιά-ψαράκι τη σέντρα του Ζίφκοβιτς δίνοντας νέο προβάδισμα (2-1) για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φέκας ανέλαβε δράση προσπαθώντας να «γυρίσει» τα δεδομένα. Αρχικά, ισοφάρισε στο 55’ με πέναλτι που καταλογίστηκε για ανατροπή του Καρβούνη, αλλά στο 83’ ο Παπαδόπουλος πέτυχε με κεφαλιά το 3-2 για τους «πρασίνους». Παρ’όλα αυτά, ο Φέκας πήρε το ριμπάουντ από το δοκάρι του Ηλία Χρυσανθακόπουλου σημειώνοντας το τελικό 3-3 στο 90′, με τον τελευταίο να στέκεται, ξανά, άτυχος στο 53’, καθώς το φάουλ του κατέληξε στο δοκάρι του Χρανιώτη. Ανεπανάληπτο τετ α τετ για τον Τουμάση στο 50′ που βγήκε μόνος απέναντι στον Ρήγα, αλλά το δοκάρι στέρησε από τον ικανό φορ και την ομάδα του ένα σημαντικό τέρμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολάου Σ., Τσαγκάρης Ν., Κούλης Δ.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Γιώργος Σπυράκης): Χρανιώτης, Βερρόπουλος, Καπάνταης, Παπαδόπουλος, Κούκος, Μπραχιμλάρι, Κοτσώνης, Λεοντίου, Τουμάσης (85′ Παπαπέτρος), Ζίφκοβιτς, Συγγρός (63′ Βεντούρης).

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΦ (Δημήτριος Αμπαριάν): Ρήγας, Σκέμπη (80′ Ιορδάνου), Χρ. Χρυσανθακόπουλος, Ραγιάς, Δούκας, Καρβούνης, Σούλα, Νταβούλ, Φέκας, Τσεκούρας (62′ Ξύγκος), Ηλ. Χρυσανθακόπουλος.