Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Εγγραφές στις ακαδημίες της Χαραυγής

Published

on

Από την διοίκηση της ΑΕ Χαραυγής  Αστέρας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Οι Πρότυπες Ακαδημίες της Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας καλούν στην οικογένεια τους όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο κορίτσια και αγόρια από 4 έως 18 ετών.

​ Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε όχι μόνο καλούς αθλητές αλλά και να εμφυσήσουμε στα παιδιά αξίες όπως ο σεβασμός, το ευ αγωνίζεσθαι, η ισότητα. Σήμερα Αθλητές… Αύριο καλύτεροι άνθρωποι!!!

Η Ακαδημία μας είναι μέλος του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ για Πέμπτη συνεχή χρονιά!!! Η Ακαδημία μας διαθέτει: – Διπλωματούχους προπονητές/παιδαγωγούς και γυμναστές -Αθλητικές εγκαταστάσεις 11χ11 & 5χ5 -Σύγχρονο Αθλητικό Εξοπλισμό -Ιατρική παρακολούθηση των προπονήσεων -Συνεργάτες διατροφολόγους και παιδοψυχολόγους μέσω του προγράμματος ΟΠΑΠ -Ασφάλιση των μικρών αθλητών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων -Τμήματα Προπόνησης Τερματοφυλάκων -Τμήματα Τεχνικής Προπόνησης -Συμμετοχή σε Πρωταθλήματα και ιδιωτικά τουρνουά

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 28 Αυγούστου στα γραφεία της Ακαδημίας στο Γήπεδο της Χαραυγής καθημερινά 17.00 με 19.30 Παράλληλα από τα γραφεία των ακαδημιών θα πρέπει να περάσουν και οι γονείς των αθλητών που ανήκουν ήδη στην ακαδημία μας για ενημέρωση σχετικά με τις ώρες προπόνησης. Ελάτε στην οικογένεια της Χαραυγής!!!»