Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εγιναν οι εκλογές στους Αμπελόκηπους

Published

on

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι Αμπελόκηποι έκαναν γνωστό πως ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γενική συνέλευση και οι εκλογές του συλλόγου.

Αναλυτικά…

Ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες , παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου διορισμένου από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών , πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 οι αρχαιρεσίες του συλλόγου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα 2 χρόνια.

Με την ευκαιρία , των αρχαιρεσιών ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα   του παρουσία μόνο των μελών που παραβρέθηκαν στην ψηφοφορία και ο πρόεδρος κος Ανδριόπουλος ευχήθηκε του χρόνου η κοπή της πίτας να γίνει με την παρουσία όλων των μελών και των αθλητών του συλλόγου.
Ευχήθηκε ακόμα να ξεπεράσουμε την πανδημία δείχνοντας μεγάλη προσοχή στον τρόπο που ζούμε για να αποφύγουμε την γενίκευση της διασποράς του ιού.
Ευχήθηκε στα παιδιά να γυρίσουν στην κανονικότητα του σχολείου, του παιχνιδιού και του αθλητισμού και παρότρυνε τους γονείς να βοηθήσουν ώστε τα παιδιά τους να μην συνηθίζουν  τον καναπέ, την τηλεόραση και τον υπολογιστή. και τέλος ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο και επιστροφή συντομα  στην κανονική ζωή.
Ο πρόεδρος ενημέρωσε ότι ο σύλλογος έχει εγγραφεί από τους πρώτους συλλόγους στα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τηρεί όλες τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές που θέτει η Γ.Γ.Α.. Το μόνο που λείπει αυτή την εποχή από τον σύλλογο είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο στην περιοχή μας.και ένας χώρος που να διατηρείτε μόνιμα ο εξοπλισμός για τα αθλήματα της ενόργανης , της ρυθμικής γυμναστικής του ταεκβοντό και του cheerleading.
Το νέο 5μελές διοικητικό συμβούλιο των Αμπελοκήπων για τα επόμενα 2 χρόνια είναι:
Πρόεδρος  ο Κώστας Ανδριόπουλος, Αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός  ο Χρήστος Τσοκαναρίδης, Γραμματέας και έφορος αθλημάτων ο Γιώργος Μάλλης , Ταμίας και έφορος ποδοσφαίρου ο Θάνος Παπαδόπουλος και έφορος αθλητικού υλικού ο Γιώργος Ρερρές. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι Γιώργος Βαγγελάτος , Θανάσης Αναστασίου και ο Νίκος Ρούνης