Connect with us

stoplekto

Εγκαινίασε τα καλαίσθητα αποδυτήρια του ο Ηρακλής Νικαίας

Published

on

Μέσα σε ζεστό κλίμα και όμορφη ατμόσφαιρα έγιναν τα εγκαίνια των νέων καλαίσθητων αποδυτηρίων του Ηρακλή Νίκαιας .  Με αυτόν τον τρόπο αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει θέληση και καλή διάθεση τα πράγματα γίνονται απλά και η επιθυμία μας πραγματικότητα. Τέτοιες κινήσεις ανεβάζουν το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου .

Καταρχήν  έγινε αγιασμός και στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Κυριακόπουλος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους  και αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που έγινε με την προσπάθεια όλων και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη και τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γιάννη Μπακατσέλο   καθώς και την ΕΠΣ Πειραιά που είναι κοντά στο σύλλογο και βοηθάνε. Ευχαρίστησε επίσης τους χορηγούς /αρωγούς του συλλόγου Πέτρο Μπογράκο, Αντώνη Καπνιά , Θανάση Βάβη, Χρήστο Παπαδόπουλο , Παναγιώτη Παναρίτη, Γεωργία Μυσιρλή , Λευτέρη Θεοδώρου, Ηλία Καραμιχάλη, Ιωάννη Μιχαλόπουλο Ηλία Μαγκουρίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στυλοβάτης του εγχειρήματος με πολύ προσωπική εργασία και επίβλεψη ήταν ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Κυριακάκης .

Παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Μπακατσέλος.

Μεγάλη ήταν η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΠ που αποτελούσαν ο πρόεδρος Γιώργος Ανατολάκης, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σπάθας και οι  Απόστολος Μαρούλης, Λουκάς Κανδύλης , Γιάννης Σταματάτος .

Παρών και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας .

Ήταν επίσης εκπρόσωποι των γειτονικών σωματείων Χαλκηδόνας ,Ηφαίστου, Παννεαπολικού, Άνω Νεάπολης, ΑΕ Νίκαιας , Φαληρικού .

Παρόντες, σύσσωμη η διοίκηση του Ηρακλή Νικαίας,  όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  καθώς και αρκετοί φίλοι του συλλόγου .

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: SPORTACTIVE
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply