Connect with us

stoplekto

Εγκανιάστηκε το νέο γήπεδο της Γκορυτσάς

Published

on

Επιτέλους το νέο γήπεδο της Γκορυτσάς είναι γεγονός. Ένας αγωνιστικός χώρος που τα τελευταία χρόνια δημιουργούσε πρόβλημα στην λειτουργία των σωματείων, σήμερα αποτελεί ένα από τα καλύτερα γήπεδα που διαθέτει η Δυτική Αττική και θα δώσει “οξυγόνο” σε όλα τις ομάδες της περιοχής, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούντουσαν. Χθες(19/5) πραγματοποιήθηκαν μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με παρουσία πολύ κόσμου  τα εγκαίνια του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Πυρρίχιου, η οποία επιμελήθηκε την οργάνωση των εγκαινίων, σε συνεργασία με το δήμο:

“Την Κυριακή 19 Μαίου 2019 έγιναν τα εγκαίνια του δημοτικού γηπέδου της Γκορυτσάς από τον Δήμαρχο της πόλης μας Κο Νικόλαο Ι. Μελετίου.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντινίδης Αβραάμ, Παπαδόπουλος Αναστάσιος, Τσίγκος Ισίδωρος και Σαββίδης Παντελής. Ο Πρόεδρος της επιτροπής παιδείας Κος Φίλης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Κος Μπουραντάς Μελέτιος, ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Κος Κατσαρός Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. Κος Παπαδόπουλος Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. Κος Κοναξής Αντώνιος. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασπροπύργου Κος Τσόκας Θέμης, ο Αντιπρόεδρος Κος Μελετίου Ιωάννης και ο Γεν. Γραμματέας Κος Λαζάρου Πέτρος.
Σύσσωμο το Δ.Σ. του Πυρρίχιου με επικεφαλή τον Πρόεδρο Κο Αποστολόπουλο Χρήστο και πολυμελή αντιπροσωπεία του συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου ‘’Οι Ακρίτες του Πόντου’’.
Η Πρόεδρος του Γυναικείου Κινήματος Κα Σαμψωνίδου Σοφία καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κος Νικόλαος Μελετίου στην ομιλία του ανέφερε ότι το γήπεδο της Γκορυτσάς είναι η αρχή από το σύνολο των έργων του Μητροπολιτικού Πάρκου της Γκορυτσάς.
Τον αγιασμό του γηπέδου τον έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αττικής και Βοιωτίας Κος Χρυσόστομος ο οποίος ευχήθηκε στους αθλητές να συνεχίσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις χωρίς τραυματισμούς.
Το γήπεδο της Γκορυτσάς με εργασίες που έγιναν τους τελευταίους 3 μήνες ανακατασκευάστηκε πλήρως με χλοοτάπητα 6ης γενιάς ο οποίος θα λύσει πολλά προβλήματα που είχε ο φυσικός χλοοτάπητας.
Μετά το πέρας του αγιασμού ακολούθησε φαγοπότι με εδέσματα τα οποία επιμελήθηκαν οι μαμάδες της Ακαδημίας Πυρρίχιος – ΠΑΟΚ F.C.”.