Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Εγκατέλειψε την διαιτησία ο Μιχάλης Φιλακούρης

Published

on

Από τον μέχρι πρότινος διαιτητή ΕΠΣ Πειραιά Μιχάλη Φιλακούρη, λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

 

Αγαπητοί Φίλοι!

Με αυτή μου την επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την αποχώριση μου από τον χώρο της Διαιτησίας.

Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτήν μου την απόφαση είναι καθαρά προσωπικοί αλλά προπάντων οικογενειακοί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας τις εκάστοτε Επιτροπές Διαιτησίας της ένωσής μας που με εμπιστεύτηκαν σε πολλά και προπάντων κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κυπέλλου αντίστοιχα.

Θέλω να πιστεύω ότι ανταπεξήλθα άψογα στα καθήκοντα μου αμερόληπτα και πάντα με σεβασμό απέναντι σε συναδέλφους ,αξιωματούχους και ποδοσφαιριστές.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους Κυρίους Μοιραδωράκη, Συνοδινό, Κωστάκο, Αγαδάκο, Δαμιανάκη, Βούλγαρη,Φαντόπουλο, Καραπιδάκη, Ποτόγλου και Λαγογιάννη για όλες αυτές τις γνώσεις που απέκτησα από αυτούς σε θέματα Κανονισμού Διαιτησίας, εκπαίδευσης και όχι μόνο!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Διαιτητές με τους οποίους αγωνίστηκα και προσπάθησα πάντα να είμαι αντικειμενικός και δίκαιος σε όλες τις δύσκολες αποφάσεις που καλέστηκα να πάρω και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε με ευλάβεια και σοβαρότητα.

Από την Διαιτησία απέκτησα μόνο φίλους.

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκάστοτε διοικήσεις της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και συγκεκριμένα τους Κυρίους Μπρατσόλη, Βράκα, Ανατολάκη, Σπάθα και Χολέβα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και να τους ευχηθώ υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές για όλες αυτές τις έντονες στιγμές (καλές και κακές) αγωνιάς-έντασης-διαπληκτισμού που περάσαμε και διαχειριστήκαμε μαζί.

Το Ποδόσφαιρο Κύριοι είναι ο Βασιλιάς των ΣΠΟΡ και ο αλληλοσεβασμός είναι η μεγαλύτερη αρετή, μην το ξεχνάμε αυτό.

Σας εύχομαι ολόψυχα προσωπική και οικογενειακή υγεία και χαρά!

Με σεβασμό και εκτίμηση.

Μιχαήλ Φιλακούρης.

Πρώην Διαιτητής ΕΠΣ Πειραιά