Connect with us

slideshow

Εγκληματικός βανδαλισμός με διάρρηξη και κλοπές στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π.(φωτο)

Published

on

Σχετικά με την διάρρηξη των γραφείων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά το γραφείο τύπου της Ένωσης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

* Είναι Αγία ημέρα – Μεγάλη Παρασκευή / Αλλά γεμάτη μαύρη Πίκρα για την Αθλητική

Εγκατάσταση των Γραφείων της Ένωσης και του Παμπειραικου Ποδοσφαίρου μας .

* Δυστυχώς ! Αυτή η Τρίτη κατά σειρά επίθεση με διάρρηξη , βανδαλισμό ,κλοπές και Μένος κατά των Γραφείων μαs , μας Θλίβει ! Μας Στεναχωρεί Αφάνταστα , Αλλα δεν Μας Νικά ! Αντίθετα μας ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ !

* Το Περιστατικό συνέβη ξημερώματα της 3/5/13 περί τις 0.500.

* Στην Επίθεση των Δραστών λειτούργησαν τα τοποθετημενα Συστηματα Ασφαλειας της ΕΠΣΠ – ενημερώθηκαν on – line τηλεφωνικά τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης και ο οικονομικός Διευθυντής .

* Αυτόματα ενημερώθηκε ο φύλακας Ασφάλειας του ΣΕΦ και η Αστυνομία .

* Προσέτρεξαν αμέσως στα γραφεία της ΕΠΣΠ ο πρόεδρος κ. Στέλιος Μπρατσόλης , ΓΓ. κ. Κώστας Βρακας , ο Αντιπροεδρος κ. Χρήστος Στουκας ,Ο Ταμιας κ. Βασίλης Βασιλοπουλος .

* Σε Αμεση Επικοινωνια ενημερώθηκε όλο το ΔΣ της ΕΠΣΠ και ο εκπρόσωπος του Πειραια στην ΕΠΟ κ. Νίκος Ανασοπουλος ,που κατέφθασε στα γράφεια της ΕΠΣΠ ,ως και ο προεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Γιώργος Σιακουλης , το μέλος της ιδιαs επιτροπής κ. Κωστας Κωστακης , το μέλος της επιτροπής Διαιτησιας κ. Νίκος Αγαδακος και το μέλος της επιτροπής Ασφαλειας και κατα της Βιας κ. Δημητρης Τσιωνας.

* Η αστυνομικη δύναμη που κατέφθασε διαπίστωσε πληρως τον Βανδαλισμο – Διαρηξη .

* Στην Αστυνομικη Διευθυνση Πειραια καταγγέλθηκε εγγράφως η όλη πραγματικότητα και στην συνεχεια την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομικη Σήμανση για τα Περαιτέρω .

* Στην πρώτη καταγραφή ζημιών και κλοπών απο τους βανδαλισμούς , διαπιστώθηκε κλοπή και καταστροφη ηλεκτρονικων συσκευών , συστηματων ασφαλειας , καταστροφη με λοστο (?) τηs πορταs εισοδου – μερικη καταστροφη της διπλης πορτας εισοδου – διαρρήξεις γραφείων και η με ιδιαιτερη μανια , διασπορά φακέλων , εγγράφων της Γραματειας του Λογιστηρίου ως και άλλων γραφείων επιτροπων της Καθημερινης λειτουργίας της ΕΠΣΠ .

 

* θελουμε να ελπιζουμε οτι αυτη η Τρίτη κατα συνέχεια , Βιαη – Βανδαλη – Βάρβαρη – Ληστρική Επίθεση κατα των Γραφειων της Ενωσης μας προέρχεται απο – περιθωριακα παραβατικα Ατομα που επιλέγουν ‘ να χτυπουν ‘ εγκληματικά για να κλέβουν , Ζώντας και εκμεταλλευόμενα την Λεία τους .

* Αυτο που μας Προκαλεσε Ιδιαίτερη Εντύπωση ειναι Το ΜΕΝΟΣ – και η Αισθηση της ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ που διαπιστώσαμε , όλοι όσοι βρέθηκαν στα γραφεια της ΕΠΣΠ απο τα ξημερώματα της 3/5/13 και μετά .

 

* Η διοίκηση της ΕΠΣΠ ηδη ενημέρωσε και την Συνεργάτη της Ασφαλιστικη Εταιρεια – για την διαδικασία καταγραφής και Αποζημιωσης των κλοπών / καταστροφών στα Γραφεια της.

* Ο Προεδρος της ΕΠΣΠ , ενημέρωσε για το περιστατικό και τον Προεδρο του ΣΕΦ κ. Αντωνη Αρωνη , ενώ το μεσημέρι της 3/5/13 επισκέφθηκε τα γραφεια της ΕΠΣΠ ο Συνεργατης του – υπεύθυνος Τεχνικων υπηρεσιών κ. Θανασης Ροζολης.

*Ηδη με ΕΥΘΥΝΗ του Προεδρείου της Διοικησης της ΕΠΣΠ – τοποθετήθηκε 24 ωρη Ιδιωτική Ασφαλεια – η οποια θα παραμείνει για όσο απαιτείται και κρίνεται.

*Επισης , οργανωθηκε απο την προσεχη Τρίτη 6/5/13 θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν και να εξασφαλισθεί καθετι αναγκαίο για την εύρυθμη συνέχιση τηs καθημερινης εργασιας και της διοικητικής λειτουργίας της Ενωσης .

 

*Η Διοικηση της Ε.Π.Σ.Π. , απευθυνομενη προς όλο τον Ποδοσφαιρικο Πειραία – Δηλώνει οτι θα κανει οτι επιπλέον τεχνικα Απαιτείται για να διασφαλίσει το ‘ απαραβιαστο ‘ της έδρας της Ενωσης και των Σωματείων μας – και θα εξαντλήσει κάθε Νομικο δικαστικό δικαίωμα της , για την σύλληψη των Δραστών και την Παραπομπή τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη

* Για μια ακόμη , φορά Καλη ! Ανάσταση και Πασχα προς ολους , με την Εσωτερική μας Δύναμη και Πίστη να δηλώνει : ‘ οτι ,ΟΤΙ δεν μας ΣΚΟΤΩΝΕΙ – Μας κανει ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ‘

Το Γραφείο Τύπου Της ΕΠΣΠ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply