Connect with us

stoplekto

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απολογισμοί στην ΕΠΣΠ

Published

on

Υπερψηφίστηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣΠ για την περίοδο 2020-21 κατά την Γενική Συνέλευση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης.

Παραβρέθηκαν 23 σωματεία από τα 31 που είχαν καταθέσει πληρεξούσια (μόνο ο Ιωνικός δεν κατέθεσε.

Η ΑΕ Χατζηκυριακείου δια του κ. Μουσελή  κατέθεσε εκπρόθεσμα πληρεξούσιο  για την Γενική Συνέλευση, το οποίο έγινε δεκτό από το σώμα ομόφωνα χωρίς όμως να έχει δικαίωμα ψήφου.

Το παρόν έδωσαν και άλλα σωματεία που βάσει του νόμου που ισχύει τουλάχιστον μέχρι τώρα , αλλά  δεν ψήφισαν .

Πολύ συζήτηση έγινε για το αν έχουν δικαίωμα ψήφου όλα τα σωματεία μετά από τις τελευταίες εξελίξεις Αρχικά τον λόγο πήρε ο δικηγόρος κ. Αντώνης Ανούστης που τόνισε ότι  δικαίωμα έχουν όλες οι ομάδες τονίζοντας ότι « είμαστε καλυμμένοι μετά και το δεδικασμένο στην περίπτωση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου .

Στα σωματεία είχαν δοθεί ενημερωτικά έντυπα  για τους απολογισμούς ώστε οι εκπρόσωποι να έχουν πλήρη γνώση των πραγμάτων.

Συζήτηση εκτός προγράμματος έγινε για τον εμβολιασμό ή όχι των αθλητών. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις , και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες .

Επίσης συζητήθηκε το θέμα  για την άδεια από τους δήμους στα γήπεδα σε σωματεία που δεν έχουν ακόμα νομιμοποιηθεί . Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ Γιάννης Σπάθας τόνισε  ότι θα σταλεί έγγραφο στις Δημοτικές αρχές  που θα ζητά να επιτρέψουν σε όλες τις ομάδες να προπονηθούν και πρόσθεσε ότι «θα  βγούμε στους δρόμους » και θα γίνουν κινητοποιήσεις αν χρειαστεί σε περίπτωση που υπάρχει άρνηση.

*Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να διαγραφούν οριστικά από τα μητρώα της ΕΠΣΠ τα σωματεία ΑΟ Πίνδος Νίκαιας, ΑΟ Ζέας, ΑΟ Πειραϊκή , ΑΣΕ Δόξα Άρτεμις 97 που εδώ και πολλά χρόνια είναι ανενεργά .

*Δεν αποδέχτηκε τη θέση του στην επιτροπή Παρατηρητών ο κ. Μιχάλης Μουσελής . Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Διάβασα ότι ορίστηκα στην επιτροπή Παρατηρητών, χωρίς να ερωτηθώ. Δεν με πήραν ούτε τηλέφωνο. Επειδή λοιπόν έχω αξιοπρέπεια δεν αποδέχομαι τη θέση. Θα παραμείνω αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ.»