Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι απολογισμοί της ΕΠΣΠ

Published

on

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα Πειραϊκά σωματεία ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2021 καθώς και ο προϋπολογισμός έτους 2023 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά .
Παραβρέθηκαν 45 από τα 67 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου .
Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος Γιάννης Σπάθας που ήταν και πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης. Ζήτησε από τα σωματεία να εκπληρώσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς την Ένωση , διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές. Πρόσθεσε μάλιστα ότι στην ΕΠΣΠ υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα δυο υπάλληλοι να μπουν στο ταμείο ανεργίας ….
Τον διοικητικό απολογισμό έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΠ Απόστολος Μαρούλης που αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα , όπως τις επιτυχίες των ομάδων της Ένωσης ( Ολυμπιακός, Ιωνικός, Προοδευτική, ΑΕ Μοσχάτου , Ελλάς Ποντίων ) , στο θέμα της βίας όπου δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα , στην μείωση των χορηγιών, στις άριστες σχέσεις με τον Σύνδεσμο Προπονητών, στη Διαιτησία όπου υπήρχε ανανέωση , στη νέα σχολή με τους 23 απόφοιτους , στην καλή λειτουργία των υποδομών και την ταυτόχρονη διοργάνωση των 4 πρωταθλημάτων, στη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων καθώς και στα προβλήματα με τα σωματεία που δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.
«Κάθε σωματείο που σταματάει είναι μια μαχαιριά για το ποδόσφαιρο . Να βρεθεί άμεσα λύση » τόνισε ο κ. Μαρούλης.
*Τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο ταμίας της ΕΠΣΠ Γιάννης Σταματάτος.
*Την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής διάβασε ο πρόεδρος της Γιάννης Χονδροκούκης.
* Από εκπροσώπους σωματείων μίλησαν και ανέφεραν τις απόψεις τους οι Σωκράτης Πτερνέας( Προοδευτική) , Θανάσης Μπαλαφούτης( Ατρόμητος Κερατσινίου), Γιώργος Κουνιάς( Αμφιάλη) Γιάννης Ηλίας( Λέοντες Καμινίων )Δημήτρης Μπούγας( Αετός Κορυδαλλού) Γιώργος Τζανετουλάκος( Πανιώνιος Κερατσινίου).