Connect with us

stoplekto

Εγκρίθηκε δια…τηλεδιάσκεψης ο οικονομικός απολογισμός στην ΕΠΣΔΑ

Published

on

epsda-apotelesmata

Ιστορική στιγμή στα χρονικά των Γενικών Συνελεύσεων της ΕΠΣΔΑ και ίσως γενικότερα των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρκών Σωματείων της χώρας, καθώς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης(22/12) η Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της καραντίνας.

Η προγραμματισμένη κανονικά για το απόγευμα τηλεδιάσκεψη μετατέθηκε το μεσημέρι, λόγω των νέων μέτρων που έχουν ισχύσει τις τελευταίες μέρες σε αρκετές περιοχές στη Δυτική Αττική και ισχύει απαγόρευση από τις 6.00 το απόγευμα.
Το “παρών” στη διαδικτυακή πλατφόρμα σύμφωνα με πληροφορίες μας έδωσα σχεδόν 20 σωματεία, ενώ την Ένωση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Καράμπελας και η Ταμίας Γώτα Σακκά, ενώ τη Συνέλευση παρακολούθησε και ο ενωσιακός προπονητής των Μικτών Γιάννης Φατόλιας.

Εγκρίθηκε από τα σωματεία(πληροφορίες θέλουν 21) ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, τα οποία είχαν ήδη ψηφίσει μέσω email που είχαν στείλει στη Γραμματεία της Ένωσης. Η διαδικασία δεν διήρκεσε περισσότερο της μισής ώρας, με τον Πρόεδρο Κλέαρχο Τζαφέρη στην ομιλία του να κάνει λόγο για προσπάθεια της Ένωσης να περιμαζέψει χρέη της προηγούμενης διοίκησης…..