Connect with us

stoplekto

Εγκρίθηκε…”ομόφωνα” ο προϋπολογισμός στη Γ.Σ. της ΕΠΣΔΑ- 21 σωματεία έδωσαν το παρών

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔΑ. Αρνητική αίσθηση προκάλεσε η προσέλευση των ομάδων, καθώς μόλις 21 από τις 36 ομάδες έδωσαν το “παρών”, με ορισμένες μάλιστα να καταφτάνουν μετά την ομόφωνη ψήφιση του προϋπολογισμού, ενώ και την διάρκεια της έγκρισης, κάποιες ομάδες ήταν εκτός της αίθουσας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κλέαρχος Τζαφέρης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος αρχικά στο καλό έργο που γίνεται σε υποδομές και Μικτές. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διερεύνηση που κάνουν όλους αυτούς τους μήνες οι ορκωτοί λογιστές σε συνεργασία με την ΕΠΟ. Οι έρευνες θα συνεχιστούν αναφορικά με κάποιο χρέος που φαίνεται να υπάρχει και ο ίδιος ο Πρόεδρος εκτίμησε ότι μέχρι τον Φεβρουάριο θα υπάρχουν νέα στοιχεία.

Στην συνέχεια ακολούθησε η έγκριση τόσο του διοικητικού όσο και του οικονομικού απολογισμού, ενώ ψηφίστηκε ομόφωνα από όσα σωματεία βρισκόντουσαν στην αίθουσα ο οικονομικός προϋπολογισμός για το 2020.

Για πολλά περισσότερα και ενδιαφέροντα που συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση, στην αυριανή στήλη “Εκεί στη Δυτική Αττική”……