Connect with us

stoplekto

Εθελοντική αιμοδοσία στο Νέο Ικόνιο

Published

on

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή με επιτυχία η αιμοδοσία που συνεχίζει να διοργανώνει ο ΑΟ Νέο Ικόνιο δυο φορές τον χρόνο .

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον σύλλογο αναφέρονται τα παρακάτω :

Στον ΑΟ ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, η σπουδαιότερη λειτουργία μας σαν ερασιτεχνικό σωματείο είναι η εθελοντική αιμοδοσία που κάνουμε 2 φορές το χρόνο!!!

Πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, πέρα από την νίκη ή την ήττα σ’ένα παιχνίδι υπάρχει το ευαίσθητο κομμάτι του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, όπου δυστυχώς σαν λαός δεν έχουμε την ανάλογη παιδεία για να τα εκτιμήσουμε!!!

Η δυναμική του συλλόγου μας βασίζεται στη διαπαιδαγώγηση από τις μικρές ηλικίες και στην προσπάθεια διαμόρφωσης ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων ποδοσφαιρικά και κοινωνικά.

Ευθύνη μας είναι να εκπαιδεύσουμε τα νέα παιδιά στα σύγχρονα πρότυπα της αθλητικής παιδείας κυρίως μέσα από τα έργα και το παράδειγμα μας!!!

Στόχος μας είναι να βλέπουμε όλο και περισσότερους αθλητές να συμμετέχουν στις κοινωνικές εκδηλώσεις μας!!!

Ευχαριστούμε τους 43 εθελοντές αιμοδότες μας, που απέδειξαν άλλη μια φορά πόσο ευαισθητοποιημένοι είμαστε και κρατούν την τράπεζα αίματος “ζωντανή”.

Ευχαριστούμε το προσωπικό και τη διεύθυνση του τμήματος αιμοδοσίας στο Αττικό Νοσοκομείο για την αψεγάδιαστη συνεργασία μας τα τελευταία 6 χρόνια.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στις προσπάθειες που κάνουμε !!!

Α.Ο ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ είναι “τρόπος ζωής” και όλοι οι αθλητές, προπονητές, γονείς και διοίκηση έχουμε κοινό στόχο ένα καλύτερο παρών και ένα ακόμα καλύτερο αύριο!!»