Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικος Πειραιά-Κηφισιά 2-0

Published

on

Ακόμη μια μεγάλη νίκη που τον διατηρεί ψηλά στην κατάταξη πανηγύρισε ο Εθνικός που επικράτησε με 2-0 της Κηφισιάς παραμένοντας στην 4η θέση με 39 βαθμούς. Αντίθετα,ο σύλλογος των βορέιων προαστίων, μετά τη νίκη της Βάρης, είδε τη διαφορά από τη 10η θέση να μειώνεται στον πόντο και αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων ίσως κρίνει την παραμονή. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι κυανόλευκοι παρέμειναν στην 9η θέση έχοντας 35 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3′ όταν ο Σούφλας ανατράπηκε από τον Έσλερ εντός περιοχής με το διατητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο παθων γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, με τον Βουτσινά στο 34′ να τεστάρει τα αντανακλαστικά του διώχνοντας με υπερένταση την κεφαλιά του Καρακώστα. Στην επανάληψη, το σκηνικό έμεινε το ίδιο με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να ισοφαρίσουν και τον Εθνικό να έχει ως στόχο να αμυνθεί σωστά αρχικά και στη συνέχεια να… χτυπήσει στην κόντρα, κάτι που πέτυχε στο 77′. Συγκεκριμένα, ο Αργυρίου που είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Παυλάκη με σουτ έγραψε το 2-0 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Παυλάκης (46′ Αργυρίου), Γερόλυμος, Μαντζώρος, Σούφλας, Στρατάκης, Βλάχος (71′ Κομνηνός), Αλεξανδρόπουλος, Μάναλης, Λεωνιδόπουλος, Σουλελές.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ (61′ Καλαϊτζίδης), Μουσταφίδης, Καρακώστας, Παναγιωτόπουλος, Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης (65′ Γκεμίσης), Παπάζογλου, Γκέζος (46′ Παληαρούρας), Χαϊκάλης