Connect with us

stoplekto

Εθνικός – Ιωνικός 1-1 . Όλα κρίθηκαν σε ένα λεπτό με 2 πέναλτι!!

Published

on

Μέσα σε ένα λεπτό με δυο πέναλτι κρίθηκε το ματς Εθνικού – Ιωνικού που έληξε ισόπαλο 1-1 .

Έτσι οι δυο ομάδες άφησαν ορθάνοικτους λογαριασμούς για τον επαναληπτικό Κυπέλλου Πειραιά, που θα γίνει στη Νεάπολη

Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων να προσπαθούν για το καλύτερο .

Ο Εθνικός είχε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας , αλλά ο Ιωνικός με σωστή αμυντική διάταξη παίζοντας ηρωικά και με αντεπιθέσεις απείλησε τον αντίπαλο του.

Πάντως το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές.

Στο 12’ η κεφαλιά του Ρομάνο μετά τη σέντρα του Πολίτη πέρασε μόλις άουτ.

Όλα κρίθηκαν στο λεπτό 16-17’.

Ο Σάμιος βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση . Μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Κορνέζο . Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ατματσίδης δίνοντας το προβάδισμα στον Ιωνικό.

Στην αμέσως επόμενη φάση( 17’ ο Εθνικός «πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα » τον αντίπαλο του . «Γκρέμισμα » του Λεωνιδόπουλου  από τον Ατματσίδη. Πέναλτι  που ο Μάναλης αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο ισοφαρίζοντας σε  1-1 .

Το μοτίβο στην συνέχεια κινήθηκε στα ίδια επίπεδα . Ο Εθνικός την κυκλοφορία, ο Ιωνικός δυο ευκαιρίες . Τα σουτ των Πογκοσιάν στο 32΄ και Κουϊρουκίδη στο 34 πέρασαν μόλις άουτ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά και δεν σημειώθηκαν σημαντικές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.

Ο διαιτητής Ηλίας Σπάθας είχε να διευθύνει ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα  κυρίως . Τα κατάφερε  με την εμπειρία του κάνοντας σωστή διαχείριση καρτών και δεν «μάσησε » σε κάποιες διαμαρτυρίες της εξέδρας για το συγκεκριμένο θέμα…

ΕΘΝΙΚΟΣ : Χαλκίδης, Κατίδης,( 80’ λ.τρ. Μπάτερ) , Μηλιώτης, Κορνέζος , Πεχλιβανίδη, Κόλλινς( 68΄Σκεντεράι),’Πολίτης,Κωνσταντίνου, Μάναλης, Ρομάνο( 75’ Κολιοφούκας) Λεωνιδόπουλος( 61’ Παυλάκης) .

ΙΩΝΙΚΟΣ : Μακρυωνίτης,Πατσατζόγλου,Δημακάκος Πογκοσιάν, Πλάκας, Γκοτσούλιας, Ατματσίδης, Θέος, Σάμιος( 61’ Ντάλλας). Καρυτινός, Κουϊρουκίδης ( 71’ Καλλέργης) .