Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Εθνικός Πανοράματος- Αστέρας Μαγούλας 3-2

Published

on

Ματς για γερά νεύρα και με επεισοδιακό φινάλε στο Πανόραμα. Ο Εθνικός Πανοράματος έβαλε στοπ στη φρενήρη πορεία του ενθουσιώδους Αστέρα Μαγούλας, τον οποίο κατάφερε να λυγίσει με 3-2 στο 95′ και να του κόψει την φόρα προς την πρώτη θέση.

Μετά από ένα “άγονο” πρώτο ημίχρονο, η επανάληψη επιφύλασσε τα πάντα.

Δυο φορές προηγήθηκε ο Εθνικός με τους Τσουτσάνη(53′) και Γεγέ(74′), αλλά ο Αστέρας κατάφερε αμφότερες να αντιδράσει και να ισοφαρίσει με τους Μπέχλη(58′) και Τεπέτοβ(89′). Οι φιλοξενούμενοι είχαν τέσσερα δοκάρια με τους Μπέχλη(15′), Τσιανάκα(70′, 72′) και Μπάλα(85′).  Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, στο 95′ η ομάδα του Γιώργου Αδάκτυλου πήρε τη νίκη, με αυτογκόλ του Βουρνάζου.

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από επεισόδια ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προς το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο διαιτητής Χρόνης έγραψε στο φύλλο αγώνος, ότι μετά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων δημιουργήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη οι  Μολνταβάν(άρπαγμα από λαιμό και απώθηση αντιπάλου) και Μιχαηλίδης(γρονθοκόπησε αντίπαλο), καθώς και ο Τσιάνακας(2η κίτρινη απώθηση αντιπάλου). Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο και είσοδος φιλάθλων χωρίς διακριτικά, που συμμετείχαν στη γενική σύρραξη.

Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε και ο Χωραβάτης για εξύβριση στο διαιτητή.

Παράπονα από τη διαιτησία του Χρόνη έχουν και οι δύο ομάδες.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μολνταβάν, Καλαμούτσος(78′ Ανδριώτης), Μιχαηλίδης, Πουλικίδης, Παναϊλίδης, Ζεϊτινίδης(46′ Μανασίδης Δ.), Τσουτσάνης, Γεγές, Μανασίδης Αλ.(78′ Μανασίδης Αν.), Κατσίκης, Γεωργιάδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κατσανεβάκης, Φυσαράκης(61′ Παπακωνσταντίνου), Δούλος, Λογοθέτης, Βουρνάζος, Τσιανάκας, Μπέχλης, Απαζίδης, Μπάλα, Χαλκίδης(76′ Τεπέτοβ), Χιονίδης(61′ Μυρσινιάς).