Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Εθνικός Πανοράματος- Βύζας Μεγάρων 0-1

Published

on

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τον Ασπρόπυργο ο Βύζας Μεγάρων. Η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα αν και έπαιζε από το 15′ με δέκα παίκτες, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού Πανοράματος με 1-0 και κρατάει ακόμα την πρώτη θέση και τη διαφορά των τριών βαθμών από τη Νέα Πέραμο.

Μόλις στο 15′ οι Μεγαρίτες έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παϊκόπουλος. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 41′ με τον Σαχόλλι, ο οποίος ήταν μια ομάδα μόνος του.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Γιώργου Αδάκτυλου προσπάθησε να αντιδράσει και θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Γεωργιάδη, Γεγέ και Τσουτσάνη.

Διαιτήτευσε ο Αλιάγας, ο οποίος αντικατέστησε τον αρχικά ορισμένο Ντάουλα, που δήλωσε κώλυμα, λόγω κορωνοϊού.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιάκης, Ζεϊτινίδης, Καλαμούτσος(65′ Ανδριώτης), Πουλικίδης, Παναηλίδης, Τζανέτος, Τσουτσάνης, Γεγές, Μανασίδης Αν.(65′ Μανασίδης Αλ.), Κατσίκης, Γεωργιάδης.

ΒΥΖΑΣ: Κουφής, Κωνσταντινίδης, Μανωλιάς(33′ λ.τρ. Φουρνάρης), Φυσαράκης, Παϊκόπουλος, Φλέγκας, Χατζημελετιάδης, Σαχόλλι, Ατματζίδης(89′ Λύγδας), Κενδριστάκης(76′ Καραγιάννης), Παπαδάκης(46′ Δρυμούσης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ