Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Εθνικός Πανοράματος- Νέα Πέραμος 3-3

Published

on

Ματς για γερά νεύρα στο Πανόραμα, που τα είχε πραγματικά όλα. Εθνικός Πανοράματος και Νέα Πέραμος…γκέλαραν μεταξύ τους, προερχόμενοι αμφότεροι από τρεις σερί νίκες, σε ένα ματς που έληξε 3-3, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με 2-3 παίζοντας με δέκα παίκτες.

Η Νέα Πέραμος προηγήθηκε με τον Δουκάκη(8′), αλλά ο Εθνικός Πανοράματος “τούμπαρε” το σκορ με τέρματα των Μανασίδη Α.(29′) και Τσουτσάνη(61′ πέναλτι). Οι φιλοξενούμενοι στο 72′ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του γκολκίπερ Κεχαγιά για επικίνδυνο παιχνίδι, όμως το γεγονός αυτό δεν τους πτόησε. Αντιθέτως με δέκα παίκτες έκαναν όσα δεν είχαν κάνει σε όλο το ματς. Στο 78′ ισοφαρίζουν με τον Σεβαστή. Στο 83′ κερδίζουν πέναλτι σε ανατροπή του Δουκάκη, αλλά ο Τοπτίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά έφτασαν στην ανατροπή με τον Καμπόλη στο 90′.

Ο Εθνικός όμως  “έκλεψε” το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στην αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του πολύπειρου Κατσίκη στο 93′.

“Μελανό” σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Μιχαήλη της Νέας Περάμου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για χιαστούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος, που σε ένα αρκετά δυνατό ματς, προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες και κατά γενική ομολογία τα πήγε περίφημα και ανταπεξήλθε των δυσκολιών.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κολιάκης, Μιχαηλίδης(77′ Πράσινος), Παναηλίδης, Πουλικίδης, Τζανέτος, Μανασίδης Δ.(83′ Ανδριώτης), Γεωργιάδης, Γεγές(87′ Μανασίδης Α.), Μανασίδης Α.(87′ Καλαμούτσος), Κατσίκης, Τσουτσάνης.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Κεχαγιάς, Πνευματικάκης, Μιχαήλης(52′ λ.τρ.  Σεβαστής), Γεωργιάδης, Πατσιονίδης, Λουκίδης(52′ Λημνιάτης), Τοπτίδης, Γκελάι(73′ Ελάνογλου), Δράγασης, Δουκάκης, Καμπόλης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ