Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Εθνικός Πανοράματος- Νέα Πέραμος 4-2

Published

on

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Εθνικός Πανοράματος. Η ομάδα του Χρήστου Ράλλη έκανε μια ανέλπιστη ανατροπή, καθώς αν και βρέθηκε στο πρώτο μέρος πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε στην επανάληψη να επικρατήσει με 4-2 της Νέας Περάμου, η οποία υπέστη οδυνηρή ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι του Άρη Κακογιάννη πέταγαν…κυριολεκτικά “φωτιές”. Όχι μόνο προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Τοπτίδη(5′) και Δουκάκη(15′- εκτέλεση κόρνερ), αλλά έχασαν και σημαντικές ευκαιρίες για πολλά περισσότερα τέρματα.

Όμως το δεύτερο μέρος θα έλεγε κανείς ότι ήταν βγαλμένο από τη γνωστή νουβέλα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον “Δόκτωρ Τζέκιλ και ο κύριος Χάιντ”…..

Η Νέα Πέραμος δεν “βγήκε” ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Ή μάλλον καλύτερα, ο Εθνικός Πανοράματος μεταμορφώθηκε. Μέχρι το 55′ ισοφάρισε σε 2-2 με τους Ανδριώτη(47′) και Γεωργιάδη(54′), για να ολοκληρώσει τη θριαμβευτική ανατροπή με τους Μανασίδη Α.(72′) και Μανασίδη Ν.(90′).

Διαιτήτευσε ο Αλιάγας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μολνταβάν, Κορκοβίλης(46′ Σιδηρόπουλος), Κουραβέλας, Παναϊλίδης, Ζεϊτινίδης, Ανδριώτης, Καπογιάννης, Τζανέτος(46′ Βασίλης), Γεωργιάδης(72′ Παπαδιώτης), Κατσίκης(90′ Κουτσόπουλος), Μανασίδης Α.(86′ Μανασίδης Ν.).

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Βαρουδάκης, Μυρτάι, Χριστοδουλίδης, Φιαμέγκος, Λημνιάτης(65′ Τζελάι), Γεωργιάδης, Τοπτίδης, Καμπόλης, Σεβαστής(60′ Κοκόση), Δουκάκης, Καραγιάννης(46′ λ.τρ. Δράγασης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ