Connect with us

stoplekto

Εθνικός Πανοράματος – Πυρρίχιος 2-3

Published

on

Προβάδισμα απέκτησε ο Πυρρίχιος, όσον αφορά την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Δ.Α., καθώς επικράτησε 2-3 του Εθνικού Πανοράματος στο Πανόραμα.Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο με την πρώτη τους ευκαιρία να σημειώνεται στο 10′ όταν η προβολή του Τσεβά Γ. κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σαμσίδη. Στο 15′ ,έπειτα από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων ,ο Τσεβάς Σ. με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής  άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην μοναδική κλασική ευκαιρία των Ποντίων στο πρώτο μέρος , ο Μανγκασάρωβ έβγαλε τον Κωνσταντινίδη απέναντι από τον  Τσεπέρη ,τον οποίο και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,η ομάδα του Αποστόλη Λινάρδου ανέβασε στροφές και άρχισε να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο.Έτσι λοιπόν,η ανατροπή δεν άργησε πολύ να έρθει αφού στο 51′ ο Χριστοδουλίδης με ωραία ατομική προσπάθεια και εξίσου ωραίο τελείωμα έκανε το 1-2.Ο Πυρρίχιος δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 62′ ο Λευκόπουλος σούταρε από τα 40 μέτρα ωστόσο ο Τσεπέρης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα,οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλντι σε χέρι του Ζιώγα  με τον Παπαδόπουλο Θέμη να ευστοχεί ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-3.Στο 78′  ο Καλαϊτσίδης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες .  Πέντε λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 ο Εθνικός Πανοράματος κέρδισε πέναλτι μαζί και την αποβολή του Σαμσίδη,τον οποίο αντικατέστησε ο Ασλανίδης (είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές). Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Lufi ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Στο 93′  ο Lufi με μακρινό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ασλανίδη.  Στο 70′  αποβλήθηκε ο προπονητής του Εθνικού λόγω έντονης διαμαρτυρίας.Με  λάθη η διαιτησία των Σταμάτη,Κρέτσιμο,Μανάλη.

Στα θετικά της συνάντησης η επανεμφάνιση έπειτα από 3 χρόνια του Τιρεκίδη για τον Πυρρίχιο από όπου απείχε λόγω προβλήματος υγείας.

Eθνικός Πανοράματος: Τσεπέρης,Κούτρας,Γιανναδάκης Π.(Lufi X. 59′),Γκουζέλος,Ζιώγας,Γιανναδάκης Ν.,Κατσαρός,Κίτσας (Ντάι 46′),Τσεβάς Γ.,Τσεβάς Σ. (Αντωνόπουλος 66′)
Πυρρίχιος: Σαμσίδης,Μανγκασάρωβ,Μερκάι,Ελευθεριάδης (λ.τρ. Χαλκίδης 46′ (λ.τρ. Νικολαϊδης 72′)),Παντελής,Παπαδόπουλος Θ.,Ασλανίδης,Καλαϊτσίδης,Κωνσταντινίδης,Λευκόπουλος (λ.τρ. Τιρεκίδης 69′),Χριστοδουλίδης
Γράφει ο Σωκράτης Κεσανίδης
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply