Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-Ηλυσιακός 1-0

Published

on

Την τέταρτη νίκη του στα τελευταία πέντε ματς πανηγύρισε ο Εθνικός Πειραιά που επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακού επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα του 4ου ομίλου τη συγκεκριμένη περίοδο. Με γκολ του Σούφλα στο 66′ με πέναλτι μετά το χέρι του Παπαδημητρίου, οι κυανόλευκοι πήραν ακόμη μια σπουδαία νίκη που τους φέρνει στην 3η θέση μαζί με τον Ιάλυσο έχοντας 39 βαθμούς. Από την άλλη, ο Ηλυσιακός πάλεψε το ματς, έχοντας καλή ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στον Φωστήρα, όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αφού βρήκε απέναντι του ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Η ήττα αυτή φερνει τον ιστορικό σύλλογο από του Ζωγράφου τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Κατίδης, Παυλάκης, Μπένα, Στρατάκης, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Βλάχος, Αργυρίου (89′ Έρτσιου), Σουλέλες (74′ Μάναλης)
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σηφάκης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (75′ Φούντας), Συριόπουλος, Μπίρης, Παπαδημητρίου, Φλέγκας, Τζώρτζης, Ιωάννου (85′ Στρίγγας), Θανόπουλος, Πουλάκος (65′ Κατσιγιάννης).