Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-Ιωνικός 1-1

Published

on

Ισόπαλος με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Ιωνικό ο οποίος είχε διακοπεί πριν από μερικές εβδομάδες. Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο του Μοσχάτου και το παιχνίδι συνεχίστηκε από εκεί που είχε σταματήσει, δηλαδή από το 73′ χωρίς ωστόσο να δημιουργηθεί η αξιόλογη φάση. Οι παίκτες των δυο ομάδων παρουσιάστηκαν αρκετά κουρασμένοι στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο… έβγαλαν την υποχρέωση και πλέον θα έχουν τις επόμενες ημέρες μπροστά τους για να ξεκουραστούν.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με δέκα παίκτες στο γήπεδο αφού είχαν αποβληθεί στον αγώνα που έλαβε χώρα προ ημερών οι Λεωνιδόπουλος για τον Εθνικό και ο Παντελίδης για τον Ιωνικό. Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττκής)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θυμος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Χαλκιάς, Γερόλυμος, Μπένα, Μακρής, Γούλας, Σούφλας, Παυλόπουλος, Μάναλης, Λύγκος,

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Αδαμόπουλος, Κατσικιάς, Δάρρας, Κρητικός, Ντινιωτάκης, Καλτσάς, Λοιζίδης, Καιμακαμούδης, Ντούλιας, Σιμιτσής.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας είχε διακοπεί στις 3/5

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply