Connect with us

5ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά: “Ο Φωστήρας είναι μια ιστορική ομάδα και θα τύχει της φιλοξενίας που του αρμόζει”

Published

on

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Εθνικού ΟΦΠΦ εύχεται σε όλες τις ομάδες, όλους τους αθλητές, φιλάθλους, διαιτητές και παράγοντες υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που όλοι έχουμε μπροστά μας.

Γιατί για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που ασχολούνται με ομάδες που βρίσκονται έστω και περιστασιακά σε αυτές τις κατηγορίες, τα αθλητικά ιδεώδη που μας ενώνουν είναι πολύ ισχυρότερα από αυτά που μπορεί να μας χωρίζουν.

Ένα μεγάλο στοίχημα φέτος είναι να μπορούμε, όπως παλιά, να βλέπουμε όλοι μαζί γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι τις ομάδες μας, σε όλα τα γήπεδα χωρίς απαγορεύσεις μετακινήσεων και χωρίς την ανάγκη να μας «νταντεύει» η αστυνομία.

Σαν Εθνικός δηλώνουμε ότι στο γήπεδο μας, όλη την χρονιά, θα είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλαθλοι που θέλουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους, όχι όμως όσοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο Φωστήρας είναι μια ιστορική ομάδα και θα τύχει της φιλοξενίας που του αρμόζει. Οι φίλαθλοι του, που είναι καλοδεχούμενοι, θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένο χώρο της κερκίδας μετά από συνεννόηση των διοικήσεων των δύο ομάδων.

Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μια εξαιρετική και πολύ ζωντανή ατμόσφαιρα στις κερκίδες και θα δουν όλοι ότι οι ιστορικές ομάδες με πιστό αλλά αγνό φίλαθλο κόσμο, μόνο αναβάθμιση θα προσφέρουν στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα ανακοινώσει την 18αδα λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος .

Ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματοςΜε αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Εθνικού ΟΦΠΦ εύχεται σε όλες τις ομάδες, όλους τους αθλητές, φιλάθλους, διαιτητές και παράγοντες υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που όλοι έχουμε μπροστά μας.Γιατί για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που ασχολούνται με ομάδες που βρίσκονται έστω και περιστασιακά σε αυτές τις κατηγορίες, τα αθλητικά ιδεώδη που μας ενώνουν είναι πολύ ισχυρότερα από αυτά που μπορεί να μας χωρίζουν.Ένα μεγάλο στοίχημα φέτος είναι να μπορούμε, όπως παλιά, να βλέπουμε όλοι μαζί γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι τις ομάδες μας, σε όλα τα γήπεδα χωρίς απαγορεύσεις μετακινήσεων και χωρίς την ανάγκη να μας «νταντεύει» η αστυνομία.Σαν Εθνικός δηλώνουμε ότι στο γήπεδο μας, όλη την χρονιά, θα είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι φίλαθλοι που θέλουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους, όχι όμως όσοι θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα.Ο Φωστήρας είναι μια ιστορική ομάδα και θα τύχει της φιλοξενίας που του αρμόζει. Οι φίλαθλοι του, που είναι καλοδεχούμενοι, θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένο χώρο της κερκίδας μετά από συνεννόηση των διοικήσεων των δύο ομάδων.Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μια εξαιρετική και πολύ ζωντανή ατμόσφαιρα στις κερκίδες και θα δουν όλοι ότι οι ιστορικές ομάδες με πιστό αλλά αγνό φίλαθλο κόσμο, μόνο αναβάθμιση θα προσφέρουν στις μεγαλύτερες κατηγορίες.Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος θα ανακοινώσει την 18αδα λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.https://www.ethnikosfc.org/anakoinosi-me-aformi-tin-enarxi-toy-protathlimatos/

Gepostet von Ethnikos Piraeus FC am Samstag, 21. September 2019