Connect with us

5ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά: Σε άριστο κλίμα η τελετή λήξης των ακαδημιών

Published

on

Σε μία βραδιά με έντονο το κυανόλευκο χρώμα πραγματοποιήθηκε ,το βράδυ της Τρίτης , η  γιορτή των ακαδημιών του Εθνικού Πειραιά που αποτέλεσε το αντίο για τη φετινή σεζόν.
Τo παρών  έδωσε σύσσωμη  η διοίκηση του  συλλόγου  με τον Πρόεδρο Αλέξη Αγγελόπουλο, τον διευθυντή των ακαδημιών Αντώνη Γρηγοριάδη τον γυμναστή της πρώτης ομάδας και προπονητή των  ομάδων 1999-2000 ,Θωμά Μακρή αλλά και δύο εκ των αρχηγών ,Μανώλη Λύγκο και Ακη Σαμιώτη.
 Το  παρών- επίσης- έδωσαν οι γονείς που καμάρωσαν σε βίντεο κάποια από τα πεπραγμένα των παιδιών τους  που σε κάθε γκολ ή ….άρση κούπας ξεσπούσαν σε πανηγυρισμούς με τα συνθήματα υπέρ της ομάδας να δίνουν και να παίρνουν.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και οι 7 κούπες  που κατακτήθηκαν  τη σεζόν που πέρασε ,ενώ υπήρχαν βραβεύσεις τόσο προς τον Πρόεδρο Αλέξη Αγγελόπουλο ,όσο και προς τον Διευθυντή των ακαδημιών και προπονητή στα «αστεράκια»,Τζολύνιορ και Πρότζούνιορ ,  Αντώνη Γρηγοριάδη, τον Θωμά Μακρή .τον Μάκη Σαμιώτη(προπονητής Εφήβων)  και τον «Εθνικάρα» Γιάννη Μαντζουράνη  που με την ιαχή «εθνικάρα» έκανε πολλούς να λυγίσουν.
Τόσο ο κύριος Αγγελόπουλος ,όσο και ο κύριος Γρηγοριάδης  ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους τονίζοντας πως τα καλύτερα έρχονται…
.Μεγάλες στιγμές πραγματικά…
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply