Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-Τρίγλια Ραφήνας 3-1

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Εθνικός Πειραιά καθώς επικράτησε της Τριγλίας Ραφήνας με 3-1 και ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή του στην κατηγορία αφού έφτασε τους 35 βαθμούς απέχοντας πλέον 9 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Οι ‘κυανολευκοι’ κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο που επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι δικαίως βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Ραφηνιωτών η οποία τους διατηρεί στην 2η θέση, ωστόσο, πλέον έχουν αποκτήσει συγκάτοικο τον ΟΦΗ.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Εθνικό να έχει κάποιες προϋποθέσεις για γκολ και την Τριγλία την ελαφρά υπεροχή αλλά και ένα δοκάρι στο 32′ σε σουτ του Βασιλείου. Στην επανάληψη, οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 57′. Συγκεκριμένα, μετά από γύρισμα του Αργυρίου ο Βλάχος στο 57′ με πλασέ έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, με τον Σούφλα στο 65′ να κάνει το 2-0 με φάουλ. Η απάντηση των κιτρινόμαυρων ήρθα σε στο 71′ όταν ο Σαγανάς με το στήθος μείωσε σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση όμως δεν το πέτυχαν, και ο Σούφλας στην τελευταία φάση του αγώνα με ωραία λόμπα έγραψε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος-Καρβούνης (Μεσσηνίας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Κατίδης, Σούφλας, Μάναλης (16′ λ. τρ. Βλάχος), Αργυρίου (90′ Μπένα), Σουλελές (68′ Λεωνιδόπουλος)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Μανδύλης, Τσέπας, Σκαφίδας, Κόντης, Καραδέμητρος (89′ Μάλτσι), Σιάννης (60′ Σαγανάς), Βασιλείου, Παπαδόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply