Connect with us

slideshow

Εθνικός-Χαϊδάρι 3-1(φωτο)

Published

on

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες βρίσκεται πλέον ο Εθνικός ο οποίος επικράτησε για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του Χαϊδαριου με 3-1. Η πίστη για τη νίκη και η παρουσία του κόσμου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε ακόμη ένα παιχνίδι για τον Εθνικό ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο που ουσιαστικά σηματοδοτεί την αποχώρηση του ιστορικού συλλόγου από τις τοπικές κατηγορίες. Βέβαια για να συμβεί αυτό και με τη βούλα θα πρέπει, το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική την Οδηγήτρια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 2′ όμως το σουτ του Σάμιου κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Μαχαίρα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 27′ όταν κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Τσούκης. Στο 30′ σημειώθηκε πεντάλεπτη διακοπή όταν βεγγαλικό έπεσε πίσω από την εστία που βρισκόταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Μαχαίρας με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βρεθεί στο έδαφος. Στην επόμενη φάση, ο Εθνικός κέρδισε κόρνερ και λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση του ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε σύγχυση που δημιουργήθηκε στην άμυνα του Χαϊδαρίου. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Σούφλας ο οποίος έφερε το ματς στα ίσια. Στο 46′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 2-1 χάρις σε σουτ-βολίδα του Παυλάκη. Στο 5′ των καθυστερήσεων του α’ μέρους, ο Σούφλας με κεφαλιά έδωσε τη χαριστική βολή στο Χαϊδάρι σημειώνοντας το τελικό 3-1. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς στο 73′ αποβλήθηκε από πλευράς γηπεδούχων ο Γκορόγιας με δεύτερη κίτρινη ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς Χαϊδαρίου πήρε ο Ταράτσας.

ΕΘΝΙΚΟΣ Βουτσινάς, Γκορόγιας, Ξενιτόπουλος, Μπενά, Σαμιώτης, Σύρος, Παυλάκης (75′ Πολυχρονίδης), Σούφλας, Λύγκος, Σάμιος (85′ Χέλης), Σκαφτούρος (65′ Παυλόπουλος)

ΧΑΪΔΑΡΙ Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Ταράτσας, Τσούκης, Ρούπι (46′ Κακαράκης), Χριστούλης (46′ Σουμελίδης), Καρώνας, Κοτσολάκος, Μπατής (58′ Δημητρακόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply