Connect with us

stoplekto

Ειρήνη Πετρούπολης – ΓΣ Αργυρούπολης 4-3 πεν. (1-1)

Published

on

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό που διεξήχθη στην Πετρούπολη εκεί όπου η τοπική Ειρήνη επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι του ΓΣ Αργυρούπολης με 4-3 (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και αφού πρώτα χρειάστηκαν να εκτελεστούν 16 πέναλτι! Ήρωες και οι δύο τερματοφύλακες με τον Μπόζιο των γηπεδούχων να αποκρούει τέσσερις φορές τα σουτ των αντιπάλων του από τα 11 μέτρα, έναντι τριών του Λεβέντη και να χαρίζει ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Το παιχνίδι όμως είχε ενδιαφέρον καθόλη την διάρκεια των 120′ με την Ειρήνη να προηγείται στο 18′ με τον Φλάουνα και με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν την ευκαιρία στο β’ μέρος και να ισοφαρίζουν με τον Πάλογλου στο 56′. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τον Μουρίκη στο 64′ και τον Λάμπρου στο 87′. Ένα δοκάρι όμως είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 78′ με τον Κοκκινέλλη. Το 1-1 έμεινε τελικά και στην παράταση οπότε και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση με 4-3. Για τον σύλλογο της Πετρούπολης ευστόχησαν οι Χαριστάκης, Σερέτης, Φλάουνας και Πατατανές και αστόχησαν οι Παπαδόπουλος, Λάμπρου και Κατσίπης (τα έπιασε ο Λεβέντης), ενώ ο Μπίτζας το έστειλε άουτ. Για το σωμ,ατείο της Αργυρούπολης ευστόχησαν οι Κοκκινέλης, Λεβέντης Δ. του Ε. και Λεβέντης Δ. του Ι. και αστόχησαν οι Παπότης, Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης και Πάλογλου (τα έπιασε ο Μπόζιος), ενώ ο Κορκολής το έστειλε άουτ. Διαιτητές ήταν οι Γκάμαρης, Τσελέπης και Δόσης. Τέλος οι άνθρωποι του ΓΣΑ ευχαριστούν για την φιλοξενία τους ιθύνοντες της Ειρήνης.

ΕΙΡΗΝΗ: Μπόζιος, Μπίτζας, Κοντούλης, Σκεπετάρης, Χαριστάκης, Κοτσαμπάς (62′ Σερέτης), Φλάουνας, Κατσίπης, Μουρίκης (75′ Πατατανές), Παπαδόπουλος, Βαφειάδης (62′ Λάμπρου)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης Δ. του Ε., Κακούτης, Παπαντωνάκης, Παπότης, Πάλογλου, Κορδαλής (46′ Νικολαΐδης), Χρήστου (46′ Κοκκινέλλης), Κορκολής, Ζουμπουρλής, Λεβέντης Δ. του Ι., Γιαννακούλας (62′ Μπουσουλόπουλος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply