Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ειρήνη Πετρούπολης-Διάνα Ηλιούπολης 0-7

Published

on

Μια από τις πιο εύκολες νίκες στην ιστορία της πέτυχε η Διάνα Ηλιούπολης στην Πετρούπολη επικρατώντας με 7-0 της Ειρήνης κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή αφού έφτασε την Ηλιούπολη στην 10η θέση (21 βαθμούς έχουν οι δυο ομάδες). Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηράπτη έχοντας όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα στη σύνθεση του έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη και απόδειξη σε αυτό αποτελεί το σκορ ημιχρόνου που ήταν 0-3 υπέρ των κυανέρυθρων. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν σε κανένα σημείο στον αγώνα παραμένοντας στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Χατζηστεφάνου που βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές (38′,53,57,89′), δυο γκολ σημείωσε ο Χρήστος Μπαλαφούτης (35′,87′) ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Κώστα Καλουδιώτης στο 24′.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θανάσης Ψίλλιας) Αμαράντος, Παπαδόπουλος, Λαμπράκος Β., Ασφής, Χαρισάκης, Λιόντος, Δούμας (46′ Πουμπουρίδης), Θόδας (70′ Μεμίσα), Σπυρόπουλος, Κατσίλης, Λαμπράκος Χ. (58′ Σερέτης).

ΔΙΑΝΑ (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας Χρ., Βιτωράτος, Βούτας, Νικόλι, Ξένος (68′ Μουρούτης), Μπελέρης, Καλουδιώτης, Μαντακίδης (75′ Κότσης), Μπαλαφούτης, Ρούσεφ (58′ Τσαβαλιάς), Χατζηστεφάνου.

Φωτο πηγη: sportifico