Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ειρήνη Πετρούπολης-Ηλιούπολη 1-3

Published

on

Μετά από έξι αγωνιστικές η Ηλιούπολη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού επικράτησε με 3-1 της Ειρήνης Πετρούπολης εκτός φτάνοντας στην 10η θέση έχοντας 25 βαθμούς. Από την άλλη, η ουραγός ομάδα των δυτικών προαστίων παρότι προηγήθηκε στο 49′ με γκολ του Κατσίπη από σαράντα μέτρα δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ τους αφού ο ‘Ήλιος’ από εκείνο το σημείο και μετά ήταν ανώτερος. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο αφού το θέαμα ήταν κακό σε αντίθεση με την επανάληψη, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 51′ με σουτ του Γεμιστού. Ένα λεπτό αργότερα η Ειρήνη έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής το Σπυρόπουλου με δεύτερη κίτρινη, με τον Σκούρα στο 80′ να κάνει το 2-1 και τον Γεμιστό στο 2′ των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΕΙΡΗΝΗ (Θανάσης Ψίλλιας): Παπαδόπουλος, Μπιτζάς, Λαμπράκος Β., Ασφής, Δαρδαμάνης (80′ Μενίσα), Πουμπουρίδης, Λαμπράκης Χ. (61′ Παρασκευόπουλος), Σερέτης, Σπυρόπουλος, Κατσίπης, Παπαδόπουλος (82′ Δούμας)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Τικταπανίδης, Θάνος (68′ Γάγγος), Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Μελετιάδης (53′ Μίτροβιτς), Γεμιστός, Καρύδης, Ορφανός (81′ Κουκιάς).