Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ειρήνη 2005- ΑΕ Χατζηκυριακείου 0-4

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας η ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ νίκησε 4-0 στο γήπεδο της Νίκαιας την ΕΙΡΗΝΗ 2005 που ήταν σαφώς βελτιωμένη από την προηγούμενη σεζόν! Στο 34′ ο Μιχαηλίδης άνοιξε το σκορ με απ’ ευθείας χτύπημα κόρνερ και αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου αφού στο 8′, στο 13′ και στο 16′ τα δοκάρια είχαν σταματήσει προηγουμένως τις προσπάθειες των Νίνου, Καραμπάση και Μιχαηλίδη αντίστοιχα! Στο 58′ ο Καραμπάσης έκανε το 0-2 με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και στο 70′ ο Κουγιουμτζής έγραψε από κοντά το 0-3. Τέλος στο 78′ ο Αλιάσι με ευθύβολο μακρινό σουτ σημείωσε το 0-4 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχαηλίδης στο 63′ και στο 83′ είχε δύο ακόμα δοκάρια για τους φιλοξενούμενους! Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΙΡΗΝΗ 2005 (Δημήτρης Μπούτρος): Μερκούρης, Νικήτας, Αλάνα (57′ Ηλίας), Ζαφειρόπουλος (79′ Αγιοβλασίτης), Αποστολάκος (73′ Γοραντωνάκης), Γκάνος, Ελ Σαμπουνί Σ. (73′ Τσαπάρας Φ.), Ελ Σαμπουνί Μ., Κωστούλας (46′ Αλεξίου), Καλογερόπουλος, Τσαπάρας Γ.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ (Νίκος Διαμαντόπουλος): Τσιάμης, Διακογιάννης (79′ Βλάχος), Μαρουσάκης (79′ Γιαννίκος), Κρανιάς, Νίνος (65′ Αλιάσι), Σαμουρίδης, Καραμπάσης (79′ Ευσταθίου), Μπαλτιμάς, Κεκκάκος (59′ Μπάλιας), Μιχαηλίδης, Κουγιουμτζής

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Φωτιάδης με βοηθούς τον Χρήστο Λεκαράκο και την Κέλλυ Παπαδάκη…