Connect with us

stoplekto

Εισιτήριο τελικού έβγαλε ο Ατρόμητος Πειραιά

Νίκησε 1-0 την Ελλάδα Ποντίων

Published

on

Στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά προκρίθηκε ο Ατρόμητος Πειραιά που στο γήπεδο των Οριζομύλων, κέρδισε με 1-0 την Ελλάς Ποντίων.

Κάτω από συνεχή βροχή έγινε το παιχνίδι και παρουσία περισσοτέρων από 400 φιλάθλων των δύο ομάδων.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 28΄ ο Ουσταμπασίδης, με σούτ από το ύψος της περιοχής, κι αφού πρώτα η μπάλα κόντρα ρε σε αμυντικού των Ποντίων , κι άλλαξε πορεία.

Πιο πρίν( 26΄) ο Δανασής έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν τετ- α-τετ με τον Λυκούρη έστειλε την μπάλα άουτ

Η Ελλάς απείλησε στο 38΄ με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου που έφυγε άουτ, ενώ στο 43΄ ο Φλέγκας με σουτ έστειλε την μπάλα στην δοκό του Θωμόπουλου.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος φάνηκε να ελέγχει το ματς, η Ελλάς στην πιο καλή της στιγμή είχε ένα σούτ με τον Σιδηρόπουλο στο 56΄ που έφυγε άουτ, ενώ στο 73΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Μυλωνάς ντρίπλαρε και τον Λυκούρη, όμως το πλασέ του έφυγε αουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σπάθα( Σγαντζός Καλημέρης)

ΕΛΛΑΣ: Λυκούρης, Τζανάκης, Τσοπανάς, Καφαλίδης, Γρηγοριάδης, Κολοφώτης (68” Μαυράκης), Μαντζουράνης, Φλέγκας (87′ Ταχτσίδης), Σαββίδης (63” Λουκάς), Σιδηρόπουλος Χ., Δρυμούσης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θωμόπουλος, Μπέλιας, Γαβαλάς, Γεωργούλης, Κουκάς, Μαζαράκης, Δανάσης (92′ Φίλος), Λοϊζίδης (67′ Νταλάκος), Ουσταμπασίδης, Τριανταφυλλίδης, Μυλωνάς (87′ Γεωργακόπουλος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply