Connect with us

4ος Όμιλος

Εκανε σεφτέ ο ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Νέας Ιωνίας για τη 3η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ μεγάλη ημέρα τον Τάσο Τριανταφύλλου, καθώς ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε και τα δυο τέρματα των νικητών (5′, 26′). Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 χάρις σε εκτέλεση πέναλτι του Μπάρκογλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη φάση οι ασπρόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Ούτα. Ο Χανιώτης ρέφερι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό εκατέρωθεν με τα σφυρίγματα του με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής των γηπεδούχων, Παπαματθαιάκης. Στο 53′ η Νέα Ιωνία βρήκε δίχτυα με τον Αχμέτ όμως το τέρμα ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσαίντ. Στο 69′ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται ενώ στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Α. Καραχάλιο. 

ΠΑΟΚ: Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίτσης, Πουλάκης, Φυσαράκης, Σερέτης, Σκουτέλης (54′ Γούλας), Κρίτσας, Τριανταφύλλου (74′ λτρ Γκαλίτσιος), Φουκαράκης (90′ Βατσινάς) Μπάτσι.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Καπούταγλης, Σεμπέκος (29′ Σπαγής), Τερλελής, Αχμέτ, Καραγιάννης, Καραχάλιος Π., Τύρπος, Μπάρκογλου (54′ Ζαντριάς), Καραχάλιος Α., Νησαριώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply